6.10.05

LA POLICIA LOCAL ESTRENA UN NOU VEHICLE SEAT ALTEA EQUIPAT PER AL SERVEI DE PATRULLES URBANES
La Policia Local de Cubelles ha ampliat el seu parc mòbil amb l'adquisició d'un nou vehicle. Es tracta d’un turisme, marca Seat i model Altea, que està plenament equipat pel servei de patrulles urbanes.
D'altra banda, la posada en marxa del servei de la policia local a les noves dependències serà, segons el regidor de Governació, “un nou repte que comportarà una reorganització interna del servei”. A més, Xavier Grau ha apuntat que “en els propers mesos es tirarà endavant el Pla local de Seguretat, que servirà per millorar la seguretat i l’atenció de les demandes de la ciutadania dins una adaptació del creixement continu de la població.
ES SENYALITZA LA ZONA ESCOLAR DE L'IES CUBELLES
L'Ampa del centre fa una enquesta per incorporar transport escolar al migdia
L’Ajuntament de Cubelles ha començat a treballar en les necessitats més urgents pendents de solucionar un cop s’han posat en marxa les noves instal·lacions de l’Institut de Secundaria de Cubelles. Així mateix, des de l’Ajuntament es treballa per millorar la seguretat i l’enllumenat de la zona. De fet, s'ha elaborat un calendari d’actuació de tot el complex.