6.10.05

PARTICIPACIÓ CIUTADANA
AJUTS ECONÒMICS ALS ENS LOCALS
Entrevista a Jaume Gatell, tècnic en processos de participació ciutadana
Jaume Gatell és tècnic en processos de participació ciutadana. Diplomat en Ciències Social (ICESB) i postgraduat en Participació i Desenvolupament Sostenible (UAB).
"Tot procés participatiu allibera unes energies, que abans del procés eren, tan sols, potencials dins la població. Al temps que obre expectatives i genera resistències"
La Direcció General de Participació Ciutadana ha dut a terme una convocatòria de subvencions per a la realització de projectes per afavorir la participació ciutadana dels ens locals.
Seguir llegint l'entrevista a: http://www.pelcanvi.org/butlleti/ppe.htm
L'OPINIÓ D'ICb
Xavier Grau, regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cubelles, confirma que la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya ha subvencionat amb 4.550 euros el projecte de gestió del Pla de Reglamentació i Dinamització Ciutadana elaborat des d'aquesta regidoria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Councillor launches blog to tackle local issues, news
Tori Sutton More from this author A popular and controversial local message board has changed domains to make way for a news blog.
Find out how to buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!