15.2.06

Comencen les obres d'ampliació de la llar d'infants "La Draga" Les executa l'empresa Obres Quintana és l'encarregada d'executar les obres, que s'han adjudicat per 438.748,34 €
Les obres d’ampliació de la llar d’infants La Draga ja s’han iniciat. El passat mes de desembre es va aprovar l’adjudicació de les mateixes a l’empresa Obres Quintana SA, que ja va fer l’obra de construcció de l’edifici principal, per un import de 438.748,34 €.
El projecte d'ampliació es basa en el treball elaborat per l’arquitecte local Xavier Oller Bondia. La necessitat d’ampliar la llar d’infants municipal neix en l’increment progressiu del nombre d’alumnes d’educació infantil que ha sobrepassat la capacitat actual de la instal·lació educativa.
Des de la regidoria d'Educació, Pilar González ha mostrat la seva "satisfacció" per l’inici de les obres. Per a González "la iniciativa d’ampliar la llar d’infants municipal neix de la voluntat municipal de donar aquest servei a les famílies" i destaca que "aquesta etapa d’educació infantil és molt necessària per al desenvolupament de l’infant".
El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un edifici annex, connectat amb l’actual, en l’arranjament i ampliació del menjador i en la remodelació del despatx de la direcció del centre. Des de la regidoria d’Educació s’ha optat per una ampliació de les instal·lacions preexistents, que permet aprofitar els equipaments actuals (menjadors, dormitoris...) i optimitzar els recursos disponibles al màxim. Aquesta ampliació suposa la creació de tres noves aules d’educació infantil, que implicarà un increment aproximat de 46 places, sumades a les 90 places existents, i que representarà un augment de més del 50% de l’oferta de places d’educació infantil per al curs 2006-2007. A més, s’aprofitarà l’obra per resoldre alguns problemes menors actualment existents i millorar en conjunt tot l’espai educatiu.
Educació i Joventut Departament de Comunicació15-02-2006
www.cubelles.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

els de dreta estan en contra aixi com tota la esquerra no progressista i sobre tot els presidents dels taifats, Alvaresos del poble... Pep Sànchez