16.2.06

Fer memoria.....
9.11.04

MAL FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE CORREUS. Les deficiències en el serveis de Correus a Cubelles semblen no haver-se solventat tot i l'ampliació de les instal.lacions d'aquesta entitat, segons han fet arribar a ICb diversos col.lectius de Cubelles. Els afectats es queixen del retard en la recepció de les seves cartes així com també del tracte que des de les oficines de Correus reben els ciutadans. Sol.licitarem al grup municipal d'ICb sol.licitarem una nova intervenció per part de l'Ajuntament per conèixer els motius d'aquestes anomalies que afecten el conjunt de la població. Informarem properament. Mentrestant, us adjuntem el link a CORREOS per enviar les vostres queixes a través del seu servei de Atención al Cliente (www.correos.es) i també a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Cubelles.

QUE LES CARTES ENS ARRIBIN A TEMPS
COMENÇA LA CAMPANYA PER LA MILLORA DEL SERVEI DE CORREU
S
Dilluns, dia 9 de maig de 2005, va començar públicament la campanya per la millora del servei de Correus en la qual participen, inicialment, ICb i l'entitat Amics de Cubelles i que consistirà en la distribució de material gràfic informatiu, la recollida de signatures, la presentació de diverses iniciatives municipals i la petició d'intervenció del Síndic de Greuges de Catalunya si la situació del repartimetn postal a Cubelles no millora de manera urgent.
La campanya va començar amb una crida als veïns i veïnes a presentar reclamacions oficials que siguin registrades a:- L'Oficina de Correus de Cubelles a la Plaça de la Font- El telèfon de "Reclamacions y Quejas de Correos": 902 197 197- A l'adreça web de "Atención al Cliente de Correos": www.correos.es- Via instància oficial a l'Ajuntament de Cubelles
MÉS INFORMACIÓ AL DIARI DE CUBELLES:
cada dia a internet el Diari de CubellesPER REBRE'L escriu a: diaridecubelles@yahoo.es




AVUI DESPRÉS DE ´UN ANY D´ HABER COMENÇAT LA CAMPANYA I HABER RECOLLIT MOLTES SIGNATURES N´ ESTEM CONTENTS DE QUE FINALMENT AVUI DIA 16-02-06 SEMBLI QUE COMENÇI UNA NOVA ETAPA, ESPEREM QUE CONTINUI AVANÇANT PER MILLORAR.



Avui llegim a......
Altres Informacions . Correus amplia serveis i horaris a l'oficina de Cubelles Segons l'empresa "més de 10.000 ciutadans gaudiran d’un millor servei postal"
L'empresa Correus ha informat aquest matí que ha ampliat els serveis i els horaris de la seva oficina postal a Cubelles. Des d’avui, aquesta oficina, fins ara auxiliar, prestarà tot el ventall de serveis i productes que la companyia postal pública ofereix a la seva xarxa de més de 1.900 oficines multiservei a tot l’Estat, de les quals 269 es troben a Catalunya.
Segons la companyia, "més de 10.000 ciutadans i ciutadanes residents a Cubelles gaudiran de la millora del servei postal, estalviant-se desplaçaments a les poblacions veïnes on fins ara tenien disponibles determinats serveis i disposant de més temps per realitzar les seves operacions". Aquesta ampliació de serveis s’emmarca en el pla de per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, "oferint-los més proximitat i disponibilitat".
Més horari, més serveisL’horari de l’oficina de Cubelles, requalificada avui, es veu ampliat en 5 hores i mitja setmanals. Des d’ara, restarà disponible al públic de 8:30 a 14:30 hores, de dilluns a divendres, i de 9:30 a 13:00 hores els dissabtes.
Correus està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps. Des d’avui, "els clients trobaran a l’Oficina de Cubelles, a més dels serveis postals bàsics fins ara disponibles (carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig), tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com la paquetería urgent nacional i internacional, el gir postal, el fax, burofax o telegrames". Els clients també podran contractar qualsevol tipus de servei bancari, com llibretes d’estalvi, comptes corrents, targes de crèdit, prèstecs i hipotèques, productes d’inversió, plans de pensió o assegurances.
L’oficina oferirà també altres serveis com embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, recarregar el mòbil, enviar diners en minuts a qualsevol pais del mon, o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.
Segons la nota informativa emesa per Correus, l’Oficina de Cubelles s’afegeix avui a les 22 oficines que des del passat mes de novembre han estat requalificades per la companyia postal i han vist ampliats també els horaris i serveis.Ràdio Cubelles / Departament de Comunicació Dijous, 16-02-2006