31.3.06

Quatre entitats veïnals de Cubelles aproven una nova junta de la federació presidida per Enric Delgado. MÍRIAM DE LAMO. Cubelles
Quatre de les sis entitats veïnals que integren la Federació d’Associacions de Veïns de Cubelles van aprovar dimecres una nova junta en què Enric Delgado substitueix Fernando Álvarez com a president. Els representants de les quatre associacions asseguren que l’assemblea va ser «definitiva», i que el procés de destitució d’Álvarez no es farà enrere. Les entitats que han aprovat el relleu del president són Mas Trader II, la Mota de Sant Pere, Ricreu i Corral del Tort. Les quatre associacions acusen Álvarez d’haver «polititzat la federació», i de prioritzar «els interessos personals» al davant dels de les associacions de veïns de Cubelles.
La nova junta té com a president el màxim responsable de l’associació de Mas Trader II, Enric Delgado; Andrés Núñez, president de l’associació de veïns de la urbanització Ricreu, actuarà com a vicepresident; i responsables de les associacions Corral d’en Tort i la Mota de Sant Pere s’encarregaran de la secretaria i dels comptes de la federació, segons el que van aprovar en assemblea. El secretari de l’associació de Ricreu, Vicente Castilla, assegura que amb la nova junta «se solucionen definitivament els problemes» derivats de l’enfrontament entre les entitats i el seu president.
Fernando Álvarez invalida les accions dutes a terme per les quatre entitats que demanen la seva renúncia, i assegura que les associacions han arribat a «enviar actes falses» a la Generalitat de Catalunya. «Jo marxaré al juny o, fins i tot, potser més aviat; no entenc per què fan això», destaca.
El responsable de la federació assegura que ha expedientat els responsables de les entitats per haver «mentit», i sosté que la federació «no pot quedar a les mans» d’Enric Delgado; segons Álvarez, el que s’ha proclamat com a nou president ocupa la presidència de l’associació de veïns Mas Trader II d’una manera irregular, i no pot representar els veïns.
www.vilaweb.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si tots aquets son els veins "de debó", els que diuen que només fan política de la bona.
Com deuran ser els que no son de debó?
Potser ens sobren "personatges autentics", salvapatries i que es vegin mes les persones com cal.