19.4.06

Esquerra s'ho jugarà a la loteria
Passa-ho!
Iu Forn
Esquerra ja té decidit el vot al referèndum de l'Estatut. Bé, per ser més exactes, ha decidit el sistema que utilitzarà per decidir quin serà el seu vot: la Lotto 6/49. El 6 són les possibilitats elegides d'entre el total de 49 que van arribar a tenir. Assistim en directe al sorteig que realitzen els nens de Sant Carod (màrtir). Li recordo que cada nen extreu una bola per formar la combinació guanyadora.
-Eeeel sí... Eeeel no... Eeeel blanc... Eeeel nul L'aaabstenció... Eeeel cap de tots aquests.
Per tant, la combinació guanyadora és sinoblancnulabstenciócapdetotsaquests. Felicitats als guanyadors i guanyadores que han apostat per un resultat tan senzill d'endevinar.
I ara els nens de Sant Carod (màrtir) procediran a extreure els números complementaris, que serviran per aclarir molt més la jugada.
-Eeeel potser... Eeeel vés a saber... Eeeel tal vegada... Eeeel veurem... Eeeel ja t'ho diré... Eeeel ai las... I eeeel catxin deeena que ara no em ve al cap.
Recordo a tots els jugadors que poden triar una de les possibilitats, o cap ni una, o només algunes... o no.
I finalment, com que Esquerra és un partit cada cop més obert a la societat en general, ara animarà a la participació dels seus electors en el referèndum amb una tómbola. Els deixem ja amb el conseller primer.
-A por otro, a por otro, a por otro votito piloto. I és que em prenen les butlletes de les mans. Quins premis, senyora!!! Que si el parxís magnètic sense fitxes, que si la nina que no fa res, que si el llibre d'en Sandro amb dos capítols arrencats, que si l'últim CD del Serrat versionat per la nena Maria Isabel, que si la moto sense rodes, que si una foto de Mas i ZP per fer-hi punteria. Deu butlletes, cinc euros.
Esquerra vota el que li rota i sempre toca, quan no és un tripartit és una pilota.
www.avui.cat