23.11.06

Altres Informacions
L’entitat Por Derecho Propio organitza una nova activitat

L’associació ha organitzat un taller sobre l’accés al treball per dones migrades, el dijous 30 de novembre al centre Social
L’Associació cubellenca Por Derecho Propio organitza una nova activitat, adreçada al col·lectiu de dones nouvingudes.
Aquesta vegada es tracta d'un taller titulat “Caminant lliberat: L’accés al treball de les dones immigrades(estratègies, sabers, i experiències)”.
L'activitat tindrà lloc el proper 30 de novembre a les sis de la tarda i al Centre Social. Anirà a càrrec de la jurista i consultora Mariel Araya, experta en estratègia i gènere. La presidenta de l’entitat, Luz Casino, ha explicat que "es tracta d’un taller dinàmic, un espai on conèixer i compartir noves formules per aconseguir un lloc de treball digne".
El taller està adreçat, únicament, a dones estrangeres i s’ha de realitzar una inscripció prèvia al mateix Centre Social o bé trucant al telèfon 678 984 917. Segons ha destacat la mateixa presidenta “la principal preocupació de les persones nouvingudes, naturalment, és la feina”.
Por Derecho Propio té l’objectiu de promoure l’exercici dels drets de les persones que pateixen discriminació, per aconseguir les condicions d’igualtat, ja siguin persones migrades o col·lectius més desafavorits. Per aquest motiu, donen molts i variats serveis de forma gratuïta per aquestes persones, com assessorament legal o borsa de treball, entre d’altres. L’entitat treballa diàriament des de l'Hotel d’Entitats del Centre Social, on hi tenen un despatx reservat.
Ràdio Cubelles
www.cubelles.com