11.12.06

I ara volen treure'ns els ponts
Passa-ho!
Iu Forn

José Montilla ha d'aturar im-me-dia-ta-ment els peus a Esquerra. Ja n'hi prou de provocacions i d'intents de vulnerar la llei. Hi ha coses sagrades i és inadmissible que algú pretengui canviar-les. Efectivament, com haurà endevinat, m'estic referint a la proposta de Josep Huguet, Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, de traslladar totes les festes intrasetmanals al dilluns. L'objectiu és acabar amb ponts tipus viaducte com aquest.

Catalans, ¿assistireu impassibles a aquest atac frontal contra les nostres essències? Oi que no? Sometent!!!!

Però, a veure, què pretén el tal Huguet? Acabar amb figures tan tradicionals com la del caçaponts? És això el que vol? El caçaponts, aquest
company (o companya) de feina que ja fa cinc anys, el dia que tocava demanar les festes va dir:

-Oi que ningú vol fer festa el 4 i el 5 de desembre? Jo em demano aquests dos dies del 2006.

I just haver-ho dit va ser quan vostè va mirar-se'l amb cara de...

-Per què en Puigdomènech es deu demanar precisament aquests dies tan estranys? Deu tenir un casament...

Doncs no. En Puigdomènech, home previsor, va veure que només demanant-se dos dies de festa, en feia 9 de seguits. Ooolé, Puigdomènech. I el tal Huguet vol acabar amb aquesta mostra de talent. Dimissió, home, dimissió.

Bé, i des del punt de vista econò
mic, no cal que li digui res que vostè no sàpiga. Per a les botigues, aquest pont són els dies més potents de l'any en vendes. Les agències de viatges venen el que volen. Els restaurants de fora de l'àrea metropolitana de BCN no donen l'abast. I aquest any no gaire, però pel pont de la Puríssima, les pistes d'esquí facturen un 30% de la temporada.
I aquest individu, el tal Huguet, vol treure'ns el pont. Prou de contradiccions al si del tripartit, prou de polítiques de gesticulació fàcil d'ERC i prou de tot, home, ja (i dona, ja).
http://www.avui.cat/