25.1.07

CUBELLES
Comunicat de l’Ajuntament de Cubelles sobre la central tèrmica.

Per VD 24/01/2007 21:19:43
Arran de la informació apareguda al diari El Punt, en l’edició del 23 de gener de 2007, en què s’assegura que “l’Ajuntament de Cubelles autoritza la substitució de la central tèrmica actual per una de cicle combinat”, l’Equip de Govern informa:

1.L’Ajuntament de Cubelles no ha autoritzat la substitució de la central tèrmica actual per una de cicle combinat.

2.Fecsa – Endesa no ha presentat cap petició de llicència d’obres per substituir l’actual central tèrmica per una de cicle combinat. Únicament ha demanat un certificat de compatibilitat urbanística.

3.Els Serveis Tècnics Municipals de l’Ajuntament de Cubelles han informat favorablement la compatibilitat urbanística d’una activitat de Central Tèrmica de Cicle Combinat de Foix amb una potència màxima de 500 Mw en substitució del grup tèrmic de fuel – gas.

4.Aquest certificat de compatibilitat urbanística és un document administratiu, emès des de Secretaria en virtut d’un informe dels Serveis Tècnics Municipals que determina si els usos que un particular o una empresa volen donar a un terreny són compatibles amb el Pla d’Ordenació General Urbanística Municipal (PGOUM).

5.Que l’emissió d’aquest certificat no implica dret de cap tipus a nivell urbanístic i que si Fecsa – Endesa té la intenció de tramitar qualsevol nova construcció haurà de tramitar el pertinent permís d’obres.

6.Cal tenir en compte que, en cas de sol•licitar-se permís d’obres per a aquesta substitució, caldria l’aprovació de la junta de govern local o del regidor de l’àrea corresponent, depenent si es tracta d’una obra major o menor.

7.L’Equip de Govern d’aquest Ajuntament de Cubelles aprofita aquest comunicat per informar que en el proper ple de la Corporació proposarà la creació d’una nova Comissió de treball sobre la proposta de Fecsa – Endesa, oberta al conjunt de les forces polítiques representades al ple.

Cubelles, 24 de gener de 2007
www.vilanovadigital.com