18.3.07

DIA A DIA
Xavier Grau
Regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

UN GRAN PAS ENDAVANT
El primer article del nou Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cubelles exposa: "Tots els ciutadans i ciutadanes tenen dret a intervenir directament o mitjançant associacions ciutadanes en la gestió dels assumptes públics de competència municipal a través dels mecanismes regulats en aquest reglament". Aquestes tres senzilles però trascendents línies han concentrat la feina conjunta de partits polítics i entitats ciutadanes al llarg d'aquesta legislatura de manera molt intensa. Algunes entitats veïnals ja el 1999 van obrir un camí per afavorir la participació i la major implicació ciutadana en els afers públics. Avui, després de l'acte oficial de presentació de l'edició enquadernada del Reglament de Participació i del Consell de la Vila podem sentir-nos molt satisfets tots plegats. El Reglament de Participació no inventa res, ni és el millor reglament dels possibles, i podiem haver-lo fet millor... segur... Però aquest nou Reglament és el nostre i és el que entre tots hem aconseguit acordar, redactar i aprovar. Ens n'agradaran unes parts més que d'altres i l'haurem de revisar per millorar. El que us proposo pensar des d'ara és que aquest treball col.lectiu representa un gran salt endavant per al nostre municipi i ens obre un nou ventall de relacions entre l'Ajuntament i el conjunt de la ciutadania a través de l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC). Aquest document col.lectiu ens fa evident també que quan la sintonia i la complicitat entre els representants polítics i els interlocutors socials funciona es produeix una sana dinàmica que acaba beneficiant tota la població que és, en definitiva, el que ens motiva col.lectivament. 24.-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades.
Pedro

Anònim ha dit...

Un acte molt interessant des de tots els punts de vista.
Des de la Mota

Anònim ha dit...

ha sido un tiempo largo pero al final ha salido adelante.Felicidades a Grau i a todos los que lo han hecho posible y felicitar la labor de Ines Moreno.
Marcos

Anònim ha dit...

Felicitats

Anònim ha dit...

Grau et felicitem per el pas donat.
Sector Bardají.

Anònim ha dit...

Enhorabona i endavant. No facis cas de les crítiques malintencionades molts estem per la teva feina.

Anònim ha dit...

Enhorabona i endavant. No facis cas de les crítiques malintencionades molts estem per la teva feina.

Anònim ha dit...

¿Felicidades por qué? ¿Por cambiarse de partido? De la Mota

Anònim ha dit...

Hay que reconocer que poner en marcha el Regla mento de Participación Ciudadana, ha tenido que ser duro. Mucho trabajo, pero al final se ha conseguido un paso más para democratizar el pueblo, y eso es bueno. Me parece qye ha sido una gran labor, ¡felicidades a todo el equipo!