20.3.07

Enviat per Xavier Grau


PASSIÓ PER CUBELLES

Us envio, companys, aquestes ratlles per comunicar-vos oficialment que a la recta final de la present legislatura em sento plenament satisfet per haver assolit els objectius que el grup d’ICb va encarregar-nos arran del pacte de Govern 2003-2007 al capdavant de l’Ajuntament de Cubelles.

L’objectiu polític d’ICb de formar part del Govern de l’Ajuntament de Cubelles i l’aposta per la transformació de l’Administració Local comencen a ser possibles després d’una feina intensa de vuit anys que he desenvolupat amb satisfacció personal: vull agraïr a tothom el seu suport i també les crítiques que m’han permès reflexionar i reformular moltes de les propostes que he defensat al si de l’Ajuntament de Cubelles.

L’aposta personal i política de contribuir a la transformació de l’Ajuntament de Cubelles s’ha iniciat gràcies a la ferma decisió d’aprovació del Reglament de Participació Ciutadana i del Consell de la Vila i la posada en marca de l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana.

L’impuls del canvi a l’Ajuntament de Cubelles s’ha vist materialitzat amb la redacció del Pla de Qualitat i Millora de la Policia Local que ha de marcar-nos un objectiu de treball a deu anys vista per dotar de més i millors recursos els professionals d’un departament que garanteix la nostra seguretat i la lliure realització dels nostres drets cívics.

He pogut contribuir, a més, a la posada en marxa de propostes polítiques que tindran un important impacte en el futur de Cubelles: la posada en marxa del nou Centre d’Atenció Primària, l’accés de la Diputació de Barcelona a la Recaptació i l’Hisenda Municipal, la millora dels equipament educatius, la implantació de la nova televisió TDT a nivell comarcal i la posada en marxa de la revista l’Ajuntament Informa i el rellançament dels mitjans de comunicació municipals... etc...

Vull dir, en definitiva, que he tingut el goig i l’honor de poder treballar decididament per la transformació de l’Ajuntament de Cubelles com a màxima institució responsable de garantir la qualitat de vida dels conjunt de ciutadans del nostre poble i que n’estic molt orgullós des de la meva pròpia passió per Cubelles.

Arriba ara el moment, tal i com vaig expressar públicament a la darrera assemblea del 10 de febrer de 2007 i també en la reunió prèvia el 28 de gener de 2007 amb el secretari general d’ICb, de fer un profunda reflexió sobre la meva continuïtat en un projecte que pren per a mi un camí desconcentrant.

El gir cap a posicions molt més conservadores que abona la nova direcció de la formació que va venir-me cercar el 1999 i les darreres decisions preses sense, al meu entendre, la necessària informació i respecte pel conjunt de membres i l’Assemblea del grup, m’impedeixen seguir representant amb convicció un projecte sobre el qual tampoc he rebut ni la informació ni la complicitat mínimament exigible.

És així, doncs, que des del màxim respecte i reconeixement a la feina feta per moltes persones en els darrers vuit anys us emplaço i us encoratjo a seguir treballant per l’interés general de Cubelles amb l’apassionament necessari que la dura tasca de representació política exigeix.

Vull deixar ben clar públicament que agraeixo a totes les persones amb qui he compartit aquests anys de feina la seva col.laboració i ajut i vull demanar també públicament disculpes a totes les persones i membres d’ICb a qui he molestat sense buscar-ho en la defensa -sempre des de conviccions profundes- d’allò que he cregut bo per Cubelles.

No em sento ofès per cap persona ni tampoc sento que ningú m’hagi fet fora. He pres la decisió d’abandonar ICb pel canvi de rumb unilateral de la nova direcció executiva i pel que percebo -potser erròniament una vegada més- una falta de respecte i consideració cap a companys i companyes que han demostrat el seu compromís sincer amb Cubelles des de fa més de deu anys.

Aquesta solidaritat cap a membres d’ICb als quals se’ls ha negat fins i tot la capacitat d’exposar clarament les seves idees m’obliga a respectar el nou camí iniciat per ICb i també m’obliga, tal i com he exposat en diverses executives i assemblees, a fer una crida cap el respecte a la diferència i la tolerància en defensa de la pluralitat d’idees i de sensibilitats.

Cubelles afronta un futur ple d’incerteses però també carregat d’il.lusions i espero, desitjo i confio que no descartem poder-nos retrobar treballant pel bé de la nostra comunitat. Jo em comprometo a seguir treballant pel canvi i espero que molts de vosaltres també ho feu.

Com sempre al vostre servei, una abraçada.

Xavier Grau i Roig

47 comentaris:

Anònim ha dit...

Grau en pocas palabras has definido la causa y el porqué.No hace falta más.Donde estés cumplirás con tu compromiso.
Julián B

Anònim ha dit...

ICb pierde una gran persona,lo mismo como politico, muy trabajador y atento con los demas.

Has elegido un buen partido, ya que Mª.Lluisa, es una gran persona.

"Felicidades"

Anònim ha dit...

Trabajador atento y enemigo de contar chismorreos o mentiras ,Mª Luisa has sabido elegir .
Felicidades a los dos

Anònim ha dit...

Pobre Mª Luisa, le quedan dos telediarios. No se si es consciente de que acaba de cometer el error mas grande de su vida politica. Al tiempo...

Anònim ha dit...

Pues yo creo que este señor ha mostrado una buena gestión en npmbre de su grupo ahora ha decidido por lo que cuenta no compartir este momentoya. Suerte y Luisa Romero también

Anònim ha dit...

Cuenta con mi voto
La Mota

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Passió per Cubelles??.ja,ja,ja.Ondia quin cinisme.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Nom d'un bolero???

Passio per Cubelles, letra y musica de X Grau.

diari ha dit...

Me alegro que no dejeis que personas con mala intención y groseros escriban en este sitio.
Se puede criticar no insultar.
Por lo demás felicidades por el diario.

Anònim ha dit...

cuenta con mi voto,je,je,es broma es para que no lo retire la censura.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Tanto transfugismo de partido en partido, no es bueno para Cubelles

Anònim ha dit...

AL je-je
Eres un tipo o tipa con problmas ,solo sabes tirar a dar y además en el anonimato.A ver si tienes el valor de identificarte,o lo hago yo?

Anònim ha dit...

Como una persona pùede tener el cinismo de despedirse desde estas paginas?esto era una noticia anunciada hace tiempo, el sr grau no pudo ser cabeza de lista con ICB, no pudo con ICB a pesar de haberlo intentado, para que todos lo sepan el sr grau lleva unos dos años de acoso y derribo contra icb, hace dos años que planifico maquiavelicamente la situacion actual, el aspira a llegar mas alto, osea que pobres de los socialistas.Hasta cuando X Grau manipularas a las personas?a la opinion publica?.Espero que en estas eleciones te pègues un batacazo tu y tus nuevos amigos del no se sabe que partido socialista.Es posible que esta noticia no se publique, bueno es otra de las formas y maneras que tiene el grau de manipular, cortar con las criticas a su persona

Anònim ha dit...

Disculpat, me habia olvidado, gran persona?mejor me guardo el calificativo que me merece

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
diari ha dit...

Sus ex comañeros podrian acabar con el filón de las mentiras que elaboran .Conozco el paño que siembran,hace cuatro años hicieron lo mismo con la Miquel,y todos somos ¨guenos¨ y martires del compás de quienes manejan los hilos.
Xavi te avisamos

Anònim ha dit...

Con la escoba de la bruja Lola ya han barrido los comentarios. Esta censura... y yo que pensaba que esto era cosa de la dictadura. Inocente criatura...

Anònim ha dit...

Es verda lo que dice el comentario anterior al anterior,el Grau es gueno, prudente,responsable,victima de todo lo que cuentan y muuuyyyyyyyyyyy coerente.

Anònim ha dit...

Xavier Grau estamos contigo,y no nos gusta el comunicado de TU EX- PARTIDO
uno que ya no va avotar a ICB

Anònim ha dit...

Si el comunicat és el màxim nivell del nou partit apága y vámonos. ¿Com tenen la barra d'omplir de merda algú a qui fins ara només elogiaven? Per cert: ¿es confirma que l'Amorós va finalment de número dos?
J.A.

Anònim ha dit...

Yo también voy a votar al Grau y a la Maria del PSC.Y al Ulloa.A todos los resentidos juntos.
Viva el PSC

Anònim ha dit...

Sr. Grau, voy a hacerle una crítica constructiva. No dudo de su buen hacer, de sus dotes como político, pero precisamente Usted, que ha impulsado el Reglamento de Participación Ciudadana, Usted tenía que haberse reunido con todas y cada una de las Asociaciones de Cubelles (que se que son muchas), pero tiempo seguro que ha habido. También le reprocho no contestar a las cartas que se le remiten, vía correo o via internet. Por lo demás, creo que es de lo poco que merece la pena en Cubelles, un saludo

Anònim ha dit...

En resposta al comentari anterior m'agradaria exposar que el procés de redacció del Reglament de Participació s'ha fet juntament amb convocatòries i reunions reiterades a totes les entitats i associacions de Cubelles i que lamento si alguna informació no ha arribat correctament. En qualsevol cas, per respondre a totes aquestes qüestions només cal contactar amb l'OPIC (93 895 03 00) i concertem una entrevista personal de manera inmediata.
Gràcies per la col.laboració, resto a l'espera de noticies.
Xavier Grau

Anònim ha dit...

el gir cap a posicions més conservadores...

MENTIRER
MENTIRER
MENTIRER
EL CONSERVADOR ETS TÚ TONTO

Anònim ha dit...

icb está acabdo..
no podeis ganar unas elecciones porque os quitais de encima a los buenos políticos y estos hacen falta para la batalla política..

poner en vuestra lista más reptiles y os irá mejor..
uno de entesa

Anònim ha dit...

Sr. Grau: Respondiendo a su respuesta, le diré que sí que se ha informado a las asociaciones vecinales, del Reglamento de Participación Ciudadana. Lo único que le "echaba en cara" (no es ésta la mejor expresión), es que no se nos haya hecho MAS párticipes. En cuanto a lo de la reunión, le tomo la palabra, y en breves días, solicitaré una reunión con Usted. un saludo

Anònim ha dit...

Yo creo que ICb esta acabada porque se ha ido el Grau i la Maria, son las dos personas d'ICb que mas valen.
una observadora

Anònim ha dit...

¿Y el Ulloa tambien va con ellos?

Anònim ha dit...

Me voy al otro blogger de la Maria y el Grau.Luego os lo cuento.

Anònim ha dit...

No me gusta el comunicado de Iniciativa ,antes eras el bueno y ahora ya no.Está escrito con mala intención.Que te vaya bien en el psc y trabaja como ahora.
Juani R.

Anònim ha dit...

Si ni con la Monica hicieron eso y eso que no pararon hasta que la echaron.

Anònim ha dit...

Cal ser molt groller per penjar un comunicat tan mal enfocat a la finestra d'un grup politic. Potser el Grau té raó quan diu que ICb ha fet un gir a la dreta: ¿ara van d'inquisidors? ¿aquesta és la pluralitat que defensen? De número dos jo posaria al Joan Ruvo i a tota l'APA del Vora del Pilar (ai! Vora del Mar) i que a la seva senyora la col.loquin també de mestre a l'insti.
Visca el Serra!
Un de Cubelles

Anònim ha dit...

Jo pago la cuota de l'APA del Vora i no estic d'acord com ho han polititzat i menys si es veritat que el Rufo i cia. avn a les eleccions en una llista política. No es etic barrejar la feina i aprofitar l'escola per fer pol´ticis.

Anònim ha dit...

Sí senyora. Molta raó. L'escola és l'escola i no per lluir palmito i enviar cartes electorals aprofitant la canalla. ¿Es cert que la gent de l'apa es presenta a la llista elecotoral de inicitiva?
No em sembla étic.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

yo posaria al joan rucho que es el més guapo.
colla de idiotas

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No tots els pares de l'escola estan d'acor4d amb l'apa del Vora del Mar perque està clar que només volen mirar per ells i fer-se colegues de l'ajuntament. ja els van fer fora de l'apa per personalistes i ara si apareixen a una llista electoral, sigui quina sigui, serà un escàndol. Si el Rufo i els seus amics defensen l'escola, que deixin la pólítica i si defensen la politica que deixin l'escola. Els partits no haurien de fer proselitisme a les escoles i menys si la cap de llista diu que es professora d'institut.

Anònim ha dit...

yo creo que el xavi grau debería de ser el primero en la lista del psc.
(Ah! que encara no toca ..)

Anònim ha dit...

ME IMAGINO UN CUBELLES DIFERENTE
UN CUBELLES DONDE PRIMERO SEAN
LAS PERSONAS Y LA CULTURA.
LA ESPERANZA DE ESTE PUEBLO ES EL PSC.

CON SU LIDER XAVI GRAU EN LA CABEZA.
¡QUE GRAN POLÍTICO!
¡QUE GRAN PERIODISTA !
¡ QUE GRAN PERSONA !

CON LA AJUDA DE SU INSEPARABLE MARIA LO CONSEGUIRÀ Y CUBELLES PASARÀ A SER UN PUEBLO DE PRIMERA..

COMPAÑEROS DEL PSC:
DARLES AYUDA ..
PRONTO TENDREMOS UN GRAN ALCALDE.