30.4.07

Nota de premsa/PSC de Cubelles

EL PSC DE CUBELLES OBRE LA SEVA OFICINA ELECTORAL

El Voluntariat Electoral del PSC explica les propostes de la campanya “Cubelles, un projecte de tots






L’Agrupació Local de PSC de Cubelles obre de nou l’Oficina Electoral Municipals 2007 amb la intenció de reforçar els treballs de difusió del missatge i el material de campanya de cara a les properes eleccion municipals del proper diumenge 27 de maig.



Aquest espai del PSC cubellenc, ubicat al c/Gallifa 4 disposa de connexió a internet www://cubellessocialistes.org i telèfon 93 895 36 36 i mantindrà un horari de 10 a 12 del matí i de 5 a 8 del vespre.



Els candidats del PSC a les properes municipals atenen des d’aquest local diverses reunions i entrevistes amb ciutadans i col.lectius interessats en conèixer la proposta electoral del PSC.

.
La candidata socialista a l’alcaldia de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, recull també les propostes, idees i suggerències dels ciutadans i ciutadanes que aspiren a fer del PSC cubellenc la força que lideri la transformació definitiva de la ciutat.


El Voluntariat Electoral del PSC, per la seva banda, ha iniciat els treballs de difusió del la campanya electoral que, sota el lema “Cubelles, un projecte de tots” preten fer arribar les propostes de futur pel municipi al conjunt de la ciutadania.

Els principals trets del compromis socialista en aquesta campanya electoral passen per:

COMPROMÍS SOCIALISTA

Convertirem Cubelles en una ciutat sostenible, solidària, integradora, ordenada i moderna
Desenvoluparem una política tolerant, honesta i sense crispació
Aplicarem el rigor, l’eficàcia i la transparència en l´economia municipal
Farem una acció de govern participativa i propera als ciutadans


FES-NOS ARRIBAR LA TEVA OPINIÓ
www.cubelles.socialistes.org