3.5.07

Eleccions Municipals 2007

Fotos arxiu Diari de Cubelles





ELS CANDIDATS DE CUBELLES, AL DINAR DE PRECAMPANYA AMB JOAQUIM NADAL




El passat dilluns, 30 d’abril es va fer a Vilanova i la Geltrú el quart dels sis encontres amb els mitjans de comunicació i els sis candidats/es socialistes a la comarca del Garraf en les properes eleccions municipals.



A l’acte van assistir també la cap de llista del PSC a Cubelles, Maria Lluïsa Romero, i altres components de la llista electoral cubellenca.


En aquesta ocasió el format de l’encontre amb la premsa va ser un dinar i va comptar amb la presència de Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya a més d’altres candidats i candidates que formen part de les sis llistes electorals del PSC en la comarca del Garraf.


L’encontre el va obrir Rafael Roig, el primer secretari de la federació X del PSC Alt Penedès-Garraf, en la seva intervenció Roig va destacar que en aquestes eleccions municipals el PSC es presenta llista per primera vegada en tots els municipis de les dues comarques.


Donat que el Joan Ignasi Elena, candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, no va poder assistir a l’acte per raons de salut, Jordi Baijet, candidat a l’alcaldia de Sitges i Joan Antoni Blanco candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes van remarcar la importància d’aquestes eleccions municipals per continuar treballant pel progrés de la comarca del Garraf.


Per la seva banda Joaquim Nadal, va felicitar a tots els candidats i candidates del PSC en la comarca del Garraf, són unes eleccions molt importants pel partit, estem presents en la gran majoria de municipis de Catalunya, hem fet més llistes que mai on la renovació i la proposta de noves idees ens permetrà tornar a guanyar aquestes eleccions municipals on donarem resposta i solucionarem els problemes més quotidians dels nostres ciutadans i ciutadanes, només així podrem afrontar la Catalunya dels vuit milions de catalans i catalanes.


Aquests son ja els tercers encontres amb els mitjans de comunicació que s’organitzen des del Partit dels Socialistes de Catalunya coincidint amb les eleccions municipals.


El proper encontre amb la premsa es farà el proper dimarts dia 8 de maig en el municipi de Cubelles.


Enviat a Diari de Cubelles per l´agrupació PSC de Cubelles