25.4.07

Participació Ciutadana i Comunicació

La presentació del CD Vivim en el barreig i la mixtura, un èxit.

Unes 400 persones van seguir en viu la presentació, que es va emetre en directe per Ràdio Cubelles

La interpretació conjunta de Tot el que hi ha, senyors, és l'Univers va obrir el concert de presentació del disc compacte Vivim en el barreig i la mixtura. Es tracta d'una producció de Ràdio Cubelles en homenatge a qui fou el primer director de l'emissora, Víctor Alari, en el desè aniversari del seu traspàs i els 25 anys de l'emissota municipal.

Prop de 150 cantants i músics van portar a l'escenari de la Sala Multiusos La Mota catorze dels setze temes que composen el compacte en record a Alari, que va comptar amb la presència d'en Lluís Marrasé, president de l'Associació de Cantants i Intèrprets Professionals en Llengua Catalana.

El regidor de Comunicació, Xavier Grau oferia unes paraules d'agraïment a totes les persones que han posat veu a l'obra d'Alari "en aquest projecte ambiciós que ha reunit a més de 150 persones que plegats han sabut treballar en equip per produir aquest compacte oferint una barreja ben diferenciada d'estils". També agraïa l'esforç dels treballadors de l'emissora municipal, dels membres de la comissió dels 25 anys, que han estat tot un any treballant en els actes de celebració dels 25 anys que avui tanquem". I destacava que "a partir de la primera paraula posada en un paper d'en Víctor Alari gaudim avui d'un producte musical amb els seus poemes".

Per la seva banda, Lluís Marrassé parlava de l'obra poètica d'Alari destacant "la senzillesa, economia i intel•ligència que s'amaga sota de les seves lletres i poemes amb versos que són clars, diàfans, gens crítics, que són per comunicar un estat de simbiosi amb la natura, un estat d'amor i passió per la vida i pel goig de viure. Em recorda al poeta Joan Salvat Papasseit que com Alari va tenir un tràgicament va tenir el seu prematur un final."
L'alcalde de Cubelles, Josep Marcillas "elogiava el resultat del compacte i la seva qualitat". També agraïa "l'esforç conjunt dels musics, cantants, i en definitiva de les persones que han participat"; i especialment al coordinador del projecte, Ton Dalmau. "Espero que disfruteu dels poemes d'Alari convertits ens cançons", assenyalava l'acalde.


Cal destacar que el compacte també inclou la cançó dels 25 anys de Ràdio Cubelles creada i cantada pel col·laborador de l'emissora municipal, Marc Sánchez, i que acompanyen diversos musics de la Comarca del Garraf.


El compacte es pot comprar a un preu de 5€ a l'emissora municipal Ràdio Cubelles, al carrer colom,7. Per a més informació podeu trucar al 93 895 03 26.


Ràdio Cubelles
www.cubelles.com