4.7.07


Alcaldia

S'aprova oficialment el cartipàs .El govern designa cinc tinences d'alcaldia


El ple també va aprovar oficialment el cartipàs municipal que queda de la següent manera: Dins l'Àrea d'Hisenda, Participació Ciutadana i Comunicació, el regidor Xavier Grau s'encarrega de les regidories d’Hisenda, Planificació i Serveis Externs; Participació Ciutadana i Comunicació. A l'Àrea d'Educació i Joventut, Noemí Cuadra es fa càrrec de les regidories de Festes i Tradicions, i la d'Infància i Joventut; mentre que Joan Albet porta la regidoria d'Ensenyament.

Pel que fa a l'Àrea de Serveis Viàris i Medi Ambient; Joan Albet està al capdavant de la regidoria d'Obres i Serveis Viàris; i la de Medi Ambient. En quant a l'Àrea d'Urbanisme i Planejament, Miquel Àngel López dirigeix la regidoria d'Urbanisme i Planejament, mentre que en l'Àrea de Serveis a les Persones, Prudencia Carrasco és la regidora de Serveis a les Persones i de Promoció Cultural.


En l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Salut i Cooperació, les tres regidories són dirigides pel regidor Joan Andreu Rodríguez. A l'Àrea de Dinamització Econòmica, Turisme i Comerç, s'estableixen dues regidories; la de Dinamització i Turisme; i la de Comerç, que portarà el regidor Joan Besòs. Finalment, a l'Àrea d'Esports, s'estableix la regidoria d'Esports que es fa càrrec Lluís Pineda.


El ple també va aprovar nomenar tinents d’Alcalde, als regidors membres de la Junta de Govern Local següents: Joan Albet com a Primer; Joan Andreu Rodríguez; Segon; Xavier Grau, Tercer; Noemí Cuadra, Quarta; i Miguel Ángel López, cinquè.


Ràdio Cubelles Dilluns, 02-07-2007