23.7.07

Promoció Cultural i Festes i Tradicions

Arriba el 5è Festival de Jazz Vila de Cubelles

Amb les actuacions de Nadia's quintet, catalonia dixie band, mangueá jazz&samba, big band jazz terrassa, i erwyn's sega

Tot a punt per celebrar el Festival de Jazz Vila de Cubelles, que arriba enguany a la seva cinquena edició, i que es portarà a terme del 2 al 5 d'agost.

El Festival està patrocinat per l'Ajuntament de Cubelles, el celler Pic& Jazz, Restaurant La Rueda,i Spain-Tir; i amb la col·laboració de Ràdio Cubelles, l'Associació d'Hosteleria i Comerç de Cubelles, Paneltec, i Rovellats.

La novetat principal és que el Festival ha ampliat el seu número d'actuacions i d'espais. Així el Festival deixa de concentrar-se en un únic espai i s'opta per organitzar les actuacions en 4 espais diferenciats.

Nadia’s Quintet serà l'encarregat d'obrir el Festival el dijous, 2 d'agost. L'actuació es farà, a partir de les 10 de la nit, a les instal·lacions del Camping Restaurant La Rueda, situat a Ctra. C-31, Km 146,2.
El grup Nadia’s Quintet està format per Nadia Basurto, a la Veu; Roger Mas, als Teclats; Bori Albero, al Contrabaix; Ramón Prat,a la Bateria; i Enrique Oliver, al Saxo tenor.
La Reserva de taules es pot fer a través del 93 895 02 07.

L'endemà divendres, 3 d'agost el torn serà per Catalonia Dixie Band que actuarà, a partir de les 10 de la nit, a la plaça de la Vila. Aquesta formació està integrada per Gemma Abriè, a la Veu; Josep Mª Farràs, a la Trompeta; Oriol Romaní, al Clarinet; Oscar Font, al Trombó; Ramón Escalé, al Piano; Nono Fernández, al Contrabaix; i Erwyn Seerutton, a la Bateria.

El Festival seguirà dissabte, 4 d'agost amb l'actuació de Mangueá Jazz&Samba. L'actuació tindrà lloc a les 10 de la nit, a les instal·lacions del Club Marítim Cubelles. La formació Mangueá Jazz&Samba està integrada per Luiz Odé; a la Veu, guitarra i harmònica; Erico Moreira, al Baix; Sandro Lustosa, a la Percusió; Martín Maluco,a la Percusió i efectes; Edi Moreira,a la Bateria; i Xuxa Levy, als Teclats.

Paral·lelament, el mateix dissabte, a la mateixa hora, hi haurà una segona actuació a la plaça de la Vila amb la Big Band Jazz Terrassa. Els components d'aquest grup són: John Dubuclet, Direcció; David Pastor, Matthew Simon, Dan Posen, Dennis Fernández, a les Trompetes; Josep Tro, Enric Mestre, Sergi Vergés, als Trombons; Alfons Carrascosa, Guim G. Balasch, Xavier Figuerola, Frederik Carlquist, Joan Chamorro, als Saxofons; Javier Juanco, a la Guitarra; Xavier Algans, al Piano; Nono Fernández, al Contrabaix; i Pau Bombardó, a la Bateria.

El Festival es tancarà el diumenge, 5 d'agost amb l'actuació d'Erwyn’s Sega, que es farà a les 10 de la nit, al Celler Pic&Jazz, situat al carrer Jacint Verdaguer, 20. La formació estarà integrada per Erwyn Seeruton, a la Guitarra-Veu; i Enric Carreras, als Teclats. En aquest cas, la Reserva de taules s'haurà de fer a través del 93 895 29 14.

Tota la informació del Festival a través a la seva web oficial:

http://www.projeccions-dce.com/cubelles/index.html

Ràdio Cubelles Dilluns, 23-07-2007