7.8.08

Foto/M. Trives/Diari de Cubelles/Marie France i Joss/

Iniciats els actes de la Festa Major 2008 amb les partides lentes d’escacs a la platja i també els dies 4,5 i 6 d agost amb el III Torneig de Parxís al Passeig Marítim,ja enfilem cap a la setmana en que Cubelles s’omple de actes festius aquí i enllà i tenim ocasió de triar i remenar a quin tipus volem adreçar-nos .
Jornades esportives, sardanes, concurs de dibuix infantil,morterets,pregó .Cercavila,,Castell de Focs,geganters,recordeu que aquest any es el cinquantenari dels Gegants de Cubelles, concerts ,ball de Festa Major,teatre etc..... tenim temps per anar a tots o quasi a tots.
Tenim amb un caliu especial,el reconeixement a Mª Dolors Raventós i Arnau a la sala del Centre Social .Potser alguns de vosaltres ,lectors desconeix a la Lila ,com se l’anomenava familiarment. Dona nascuda a Cubelles i molt arrelada a la seva Vila ,al llarg de la seva vida va mostrar una sensibilitat especial ,les seves pintures molt coloristes i a l’hora d’expressar sentiments mitjançant escrits i poemes es el que avui es vol homenatjar.
Potser aquesta proposta que teniu ocasió de gaudir-ne si visiteu la exposició pot obrir la porta a que d’altres anys futurs ,molts d’altres vilatans mostrin el seu mon particular i permeti que arribi a nosaltres la seva creativitat i no resti tancada a un calaix o a un magatzem al pis de dalt.

No hi falteu !!!! Es un acta molt pensat ,amb molta participació* de tothom !!!!

* La imatge mostra a les dues filles,la Joss i la Marie France i pintat per Lila el rostre de la Yolanda la petita de les germanes

*Carme Dastis,Xavier Grau,Joss Marmottant Raventós,Mari Franç Marmottant Raventós ,Maria Trives,Laura Estafanell,Joaquim Olivé.Albert Soler,el grup de teatre amb Salvador Estalella,Dani Fonoll,Angie Raspall,Montse Antó ,Dolors Thomas poetessa excepcional i les amigues de la Lila,Maria Josepa Vidal,Paquita Rillo,Maria Castellví , eixís com L´Ajuntament de Cubelles,la Regidoria de Festes i Tradicions i molts més que han col-laborat desinteressadament i que ,entre tots han fet possible aquest reconeixement .