4.8.08


Notícies - Promoció Cultural

Fins el 15 de setembre es poden presentar propostes a la primera edició del Concurs de relats i monòlegs de terror que organitza la regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Cubelles. El concurs se celebra al voltant de la Nit de difunts. Precisament, l’acte de lliurament dels premis, dotats en 200, 120 i 80 € respectivament, es farà el 31 d’octubre a les 8 del vespre al Cinema Mediterrani, en un acte que comptarà amb la lectura de les tres obres guanyadores a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura i amb el muntatge musical de Ràdio Cubelles.

Les obres s’han de presentar abans del 15 de setembre a la regidoria de Promoció Cultural, ubicada al Centre Social (C. Joan Roig i Piera, 3-5). Els concursants hauran de presentar set còpies dels treballs, que han de tenir entre 1 i 5 pàgines DIN-A4, escrites a ordinador i doble espai. Cal que els relats o monòlegs vagin dins d’un sobre tancat a l’exterior del qual s’haurà d’especificar el nom del concurs, mentre que a l’interior s’ha de posar una còpia del relat en suport informàtic i un altre sobre amb el pseudònim de l’autor i que contingui al seu interior les dades personals de l’autor/a (nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic i fotocòpia del DNI).

El jurat del concurs estarà format per persones qualificades i encapçalat per la regidora de Promoció Cultural. Per a més informació cal dirigir-se al Centre Social, al telèfon 93 895 01 47 o per correu electrònic a cultura@cubelles.org.

Font: