27.3.09

El 28 de març s’inaugura la gespa del camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura


La pavimentació del camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura s’inaugura el proper dissabte, 28 de març, amb una festa pensada perquè els nens i nenes de Cubelles, tant els que practiquen futbol com els que no, gaudeixin de la diada. De les 10 a les 13 hores, a l’esplanada exterior de l’estadi, hi haurà inflables i un futbolí humà per a que els infants participin de l’acte inaugural.
A les 11,30 està previst que comenci la inauguració oficial, que comptarà amb la presència del regidor d’Esports, Lluís Pineda; el coordinador territorial i institucional de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Jesús Aurer; i l’Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero. A més, la regidoria ha convidat als ex presidents del CF Cubelles i CE Cubelles i alguns jugadors, entrenadors, directius i delegats representatius de la història de les dues entitats. La destapada de la placa inaugural i la sacada d’honor en el partit de cadets CF Cubelles – CE Vendrell, tancaran l’acte protocol·lari.
La pavimentació del camp municipal de futbol Josep Pons i Ventura es va realitzar el passat estiu, gràcies a la subvenció del Consell Català de l’Esport (98.000 €), i han estat executades per l’empresa Construcciones Icart S.L. (596.000 €).

Font:http://www.cubelles.cat/