26.5.09

M. Trives/ Diari de Cubelles

Tenim en portes la 27 edició del saló de còmic. Divendres concretament obre portes i molts aficionats esperen impacients . Aquest any tenim l’aparició d’un còmic esperat, Batman a Barcelona. Llegiu la informació al respecte que va sortir publicada ja fa uns dies als diaris i que he trobat al Diari Avui concretament entre d´altres.




Batman aterra a la Sagrada Familia a la portada del nou còmic de l'home ratpenat
L'esperat còmic del guionista Mark Waid sobre l'aventura de Batman a Barcelona ja té portada. És una creació del dibuixant nord-americà Jim Lee i hi apareix la Sagrada Família. A Batman en Barcelona: el caballero del dragón, l'home ratpenat recorre els llocs més emblemàtics de la ciutat.
L'aventura de Batman a la capital catalana, que es recull en un còmic de 48 pàgines, va ser anunciada per l'editorial Planeta De Agostini el mes de febrer i serà presentada per Waid el 29 de maig, en la 27 edició del Saló del Còmic de Barcelona. La història es publicarà a Itàlia, a l'Estat espanyol i als Estats Units simultàniament.
Al saló hi haurà també l'exposició Batman: Barcelona i el Cavaller del Drac, en la qual es podran veure les pàgines originals de l'obra, dibuixades per Diego Olmos i Marta Martínez.
La presentació del còmic comptarà amb una introducció de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu i el llibre costarà 5,95 euros.