25.9.09

El Ple del aprova tots els punts de l’ordre del dia

Notícies - Alcaldia
22/09/2009
La sessió plenària corresponent al mes de setembre que es va celebrar el passat dilluns 21 va saldar-se amb l’aprovació de tots els punts que figuraven a l’ordre del dia. En primer lloc el Consistori va donar llum verda a la concessió de la compatibilitat del Sr Antonio Porta, treballador de la Corporació, amb l’exercici de l’advocacia. La proposta va rebre el suport de totes les forces polítiques amb representació municipal a excepció d’ICV que es va abstenir.
El següent punt, l’aprovació del compte general de 2008 va aprovar-se gràcies als vots de l’equip de Govern (PSC-CiU-ERC) a excepció del regidor socialista Miguel Ángel López, absent a la sessió d’ahir i de qui se’n va disculpar l’absència. ICV va votar-hi en contra i els grups del PPC, ICb i EC-FIC van abstenir-se.
El darrer punt tractat va ser la modificació del projecte constructiu del nou pont sobre el riu Foix. Es tractava de modificar el projecte per tal de variar el pressupost degut a que durant l’execució de les obres havien sorgit circumstàncies no contemplades inicialment que havien donat lloc a incorporar aspectes no previstos i revisar-ne d’existents. La votació per l’ampliació en 187.686,25 €, que es manté per sota del llindar del 20% màxim que marca la legislació vigent, va aprovar-se gràcies al vot de qualitat de la presidència, ja que la votació va finalitzar empatada a vuit vots i la repetició de la votació va donar idèntic resultat.
El PSC i ERC defensen la seva transparència en les negociacions amb Endesa
El govern de Cubelles (PSC, CiU i ERC) diu que ha actuat amb total transparència a l'hora d'explicar les negociacions amb Endesa sobre el trasllat de la central tèrmica a una altra zona del municipi. En resposta a les crítiques d'ICV, que acusa el tripartit d'amagar informació sobre les trobades amb l'empresa, el govern defensa que no ha ocultat informació; segons el tripartit, només seurà amb l'oposició per parlar del projecte de trasllat quan hi hagi «un mínim de garanties» per tirar-lo endavant.
mes informació a
ICV acusa els governs de Cubelles i Cunit d'ocultar les negociacions per traslladar la central tèrmica
El grup critica que la nova comissió sobre la central no s'hagi convocat mai
més informació a