24.1.10

M. Trives/ Diari de Cubelles
Ascó queda un pel retirat de Cubelles, pro com a poble que també ha patit la central tèrmica tan estupenda que tots coneixem ,es pot entendre que els ciutadans de Ascó estiguin emprenyats i molt!Avui mateix per radio una dona expressava la seva opinió en que no volia per res aquesta alternativa,que ja tenien de tot enllà i només faltava que els residus de tot arreu anessin a parar al seu poble i que en tenien prou ja!
Sembla que aquesta proposta feta per l´alcalde ha caigut com un tro . Ja veurem com es desencallarà de moment tenim els mitjans d’informació de nou molt actius.
El cas Millet,el cas de Santa Coloma i fa pocs dies la proposta de Vic han fet córrer rius de tinta, ara en tenim un de nou que pot aplegar molts ciutadans poc partidaris d’aquesta genial alternativa. Diran que en algun lloc cal soterrar residus,o bé cadascú que es quedi el que genera que a ben segur tampoc farà gracia als afectats d’altres llocs. El que es cert es que a ningú li agrada tindre-ho al costat de la seva casa sigui a León o la Rioja , i a nosaltres tampoc!
Unes 2000 persones protesten a Ascó contra el magatzem nuclear
Seguir llegint l´informació a...

Unes 2.000 persones s'han manifestat avui a Ascó (Tarragona) en contra de la col·locació del cementiri de residus nuclears i amb lemes com Ascó, Catalunya diu que no han demanat la dimissió de l'alcalde del municipi, Rafael Vidal (CiU). Fonts municipals de l'Ajuntament d'Ascó han afirmat que els manifestants han estat 1.200, mentre que els organitzadors eleven la xifra a 6.000. Els manifestants han fet un recorregut d'uns 15 minuts, des de la rambla de Catalunya fins a la porta de l'Ajuntament, on han corejat consignes en contra del cementiri nuclear i han mostrat les seves pancartes.