16.6.10

7è Aplec de Cubelles, diumenge
Plaça del Mar a les 19h

L'entitat Anella Oberta espera reunir a més de 500 persones, i tindrà la participació d'una desena de colles sardanístiques al Concurs de Colles improvisades, i d’una vintena de persones al Concurs de parelles improvisades
L’Agrupació sardanista Anella Oberta reunirà aquest diumenge unes 500 persones al setè Aplec de Cubelles, que comptarà amb la participació d’una desena de colles sardanístiques al Concurs de Colles improvisades, i d’una vintena al Concurs de parelles improvisades, segons ha explicat la president de l’Anella Oberta, Maria Lluïsa Puiggrós.

L’Aplec també comptarà amb la participació per segon any dels Amics de la ONCE, als que l’any passat l’entitat Anella Oberta els hi va dedicar una sardana titulada “ballant un tancat d’ulls”, que enguany es tornarà a tocar diumenge a l’Aplec. Una altra sardana que es podrà escoltar a l’Aplec sardanístic, i que en moltes ocasions és la que és tria per tancar les ballades és la sardana “De l’Anella Oberta a Cubelles”, composada per Carles Santiago de la Cobla Ciutat de Cornellà.

L’activitat del 7è Aplec arrencarà a les set del vespre i fins passada la mitja nit, amb les cobles sardanistes; Principal del Llobregat, Marinada i Ciutat de Cornellà. Un any més el lloc triat és la Plaça del Mar. Així, aquest diumenge l’organització posarà en marxa una programació sense interrupcions que, a banda de les ballades de sardanes i dels diferents concursos, conté també un sopar popular, i per cloure l’Aplec hi haurà degustació de rom cremat, coca i ball del fanalet.