8.6.10

COMUNICAT DE PREMSA DE L’ALCALDIA DE CUBELLES

Ateses les manifestacions públiques dels representants de CiU en relació a la retirada puntual de les carteres de Dinamització Econòmica i Comerç al sr. Joan Albet a l’espera que el Grup Municipal de CiU designi un nou responsable d’aquestes àrees, l’Alcaldia de Cubelles emet el següent comunicat per:

1. Instar de nou al Grup Municipal de CiU a mantenir el pacte de Govern signat per a la legislatura 2007-2011 pels grups del PSC, CiU i ERC per responsabilitat i compromís davant del conjunt de la ciutadania de Cubelles.

2. Reiterar que la intervenció directa i unilateral del sr. Joan Albet en un procés de selecció al qual van concórrer 936 persones suposa trencar la imparcialitat i la igualtat d’oportunitats que l’Ajuntament de Cubelles té l’obligació de respectar escrupolosament.

3. Mantenir el compromís amb la transparència d’aquest Govern Municipal i emplaçar el Grup Municipal de CiU a reconèixer que era coneixedor de les mesures acordades pel Govern en relació a aquests fets i que va participar en les reunions del Govern on va manifestar-se la gravetat de la conducta del sr. Joan Albet i van establir-se la mesures a prendre i on van ser exposades directament al mateix regidor.

4. Aclarir que tota la documentació relacionada amb aquesta qüestió està a l’abast dels responsables de CiU, així com de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Cubelles, a fi efecte que, en funció de les seves responsabilitats públiques i a traves de la preceptiva intervenció de la Secretaria Municipal, comprovin la veracitat de les afirmacions realitzades.

Cubelles, 7 de juny de 2010
més info a: www.cubelles.cat