28.6.10


fotos/arxiu PSC
























Auca d´ un arròs popular

Ahir diumenge al xalet de la tèrmica , sota la pineda es va celebrar la tradicional Festa del PSC de Cubelles i que aquest any va comptar amb la presencia d’unes tres-centes persones i un bon tou de representants politics del Garraf .Envoltats d´ un ambient festiu i amb una especial atenció al fumet que desprenia la gran paella ,per cert que no va decebre ,molt al contrari a jutjar per comentaris i felicitacions als organitzadors ,tothom es va cruspir l´ arròs en un plis plas.
Jaume, de la pastisseria i forn KBE KBO va endolcir la jornada amb excel·lents pastissos com a col·laboració a la festa i també va portar el servei de bar.
Teniu imatges i si voleu ampliar-les nomes cal clikar dues vegades sobre les mateixes.

La festa va concloure desprès d’un ambientat ball . Ahir la participació ciutadana va ser un fet contrastat ,ja que a la hora de recollir cadires,taulers i fer neteja del espai tothom si va apuntar la hora de tancar la festa i anar cap a casa. Un dia apretat per els regidors del PSC ja que a primera hora estaven muntant taules ,una escapada a la jornada de la bicicleta i després del arròs , i acabada la festa , cap a l´ església on el Cor l’Espiga oferia un concert i com invitats el Cor Jove del Palau de la Musica.

Cubelles,27 de Juny Festa del PSC de Cubelles