14.10.10

A debat

Espai de debat setmanal amb política local, societat, esports, i economia amb la col·laboració de l’ADEG. Als debats polítics, les formacions presents al programa aniran rotant, de manera que totes participin en els debats de Ràdio Cubelles ja que la infraestructura de l’emissora no permet la presència de més de quatre convidats alhora. Als espais de debat, setmanalment, es convidarà polítics, persones i representants d’entitats per contrastar opinions sobre diferents temes.
Aquest dijous es posarà a debat a Ràdio Cubelles el paper de l’Agència de promoció econòmica del Garraf, a través del nou programa "A debat". Els ponents convidats són Susanna Gómez, responsable de l’àrea de formació de l’ADEG; Prudència Carrasco, regidora de l’àrea de Qualitat de Vida i Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Cubelles; Josep Antoni Blanco, president del Consell Comarcal del Garraf; i Amadeu Pujol, gerent de l’empresa Gestingral.
Al debat sobre l’Agència de promoció econòmica del Garraf es parlarà de Com sorgeix la idea de crear un nou ens comarcal?, Com es construeix i qui l’integra?, De qui i de què depèn?, Quins són els objectius?, Quan es posarà en marxa? Quines són les actuacions previstes?, Quins canvis es preveuen en l’organització comarcal?, I per les empreses, què millorarà?. El programa s'emet els dijous de 22 a 23h. i es repeteix els dilluns d'11 a 12h. També es pot escoltar al podcast del web de l'emissora.