16.10.10



Jordi Obach Rafel del Club Marítim Cubelles es proclama campió de la Copa d'Espanya de Patí de Vela Júnior.
La Copa d'Espanya de Patí de Vela i Patí de Vela Júnior es va celebrar els dies 9, 10 i 11 d'octubre a Alcossebre (Castelló), amb una participació total de 56 patins procedents de tota Espanya.
El Club Marítim Cubelles finalitza la temporada de competicions importants amb un èxit absolut doncs gràcies al seu navegant de Patí de Vela Júnior Jordi Obach Rafel ha guanyat en primera posició totes les competicions importants Copa d'Europa, Campionat d'Espanya, Copa d'Espanya, International ADIPAV CUP, Setmana Catalana de Vela i en el Campionat de Catalunya va quedar en segona posició però la primera va ser per al seu company també del Club Marítim Cubelles Pol Álvarez.
El Club Marítim Cubelles va acudir a Alcossebre (Castelló) amb un total de 9 participants sent el Club amb major participació, la tercera posició va ser per Pol Álvarez també del Club Marítim Cubelles que també aquest any ha realitzat uns excel·lents resultats.
Un altre Club del Garraf el Club Náutic Sitges també va ser el protagonista en guanyar la primera i tercera posició de Patí de Vela gràcies al seu navegant Oriol Mahiques en primera posició i la tercera per a Josep Maria Robert.
El Club Marítim Cubelles finalitza aquesta temporada amb els majors èxits mai aconseguits pel Club Marítim Cubelles en els seus 40 anys d'existència que justament està celebrant aquest any (1970-2010).
Jordi Obach Rafel (Patí de Vela Júnior) i Oriol Mahiques (Patí de Vela )a la foto

Nota de premsa Club Marítim Cubelles