9.12.10

Agenda a Cubelles


Fideuà i joc del quinto solidaris

A l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles organitza diverses activitats en favor de la Fundació "La Marató de tv3", que en l’edició d'aquest 19 de desembre recollirà diners per a la cura i la investigació de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.
11 de desembre l'Agrupació ha organitzat una Fideuà i una jornada del joc del Quinto solidaris per l' , i que tindran lloc a la sala polivalent del Centre Social de Cubelles. La programació de la jornada d'aquest dia començarà, a les 12.30h. amb una xerrada sobre les “Lesions Medul·lars i cerebrals adquirides”. Després, a les 14.30h hi haurà una Fideuà popular; i a les 17.00h començaran les diferents partides del Joc del Quinto.

Per poder participar del dinar, caldrà comprar els tiquets entre el 29 de novembre i el 9 de desembre, a la recepció del Centre Social de Cubelles. La resta d’activitats són obertes.


Dilluns 13 de desembre, a les 19h amb la xerrada “Els Oblidats” a càrrec de l’entitat Sathi Sansar, Desenvolupament al Nepal, sobre la situació que viuen els infants discapacitats als països del Sud, prenent com a exemple el Nepal. Es podrà visitar fins el dissabte 18 de desembre, en horari, de dilluns a dissabte de 10 a 14h. i de 16 a 22h; i els diumenges tancat. El Lloc és la Sala d’exposicions del Centre Social.
Dimarts 14 de desembre els actes seguiran amb la inauguració a les 19:00h de l'Exposició “Gambia: the smiling coast” de l’ONG Balukunda, un recull de diferents fotografies on s’ofereix una perspectiva de la realitat que es viu a Gambia, especialment a Sikunda. L’exposició es podrà visitar fins dissabte 18 de desembre, de 17 a 19h. El Lloc és la Sala d’exposicions de Reunions CSIDE.