9.1.11

Nous cursos de català per a adults

Notícies - Ensenyament
30/12/2010
L’Ajuntament de Cubelles i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engeguen de nou els cursos de català que començaran a finals de febrer. Abans però, es faran les proves de col·locació per veure el nivell dels alumnes interessats i ubicar-los al nivell més adient. Aquestes proves es realitzaran els propers 7 i 8 de febrer (cal concertar dia i hora) al Servei de Català del Garraf, C/ Rasa del Miquelet, 16 de Vilanova i la Geltrú.
Inscripcions
El 10 de febrer de 10 a 13h. i de 18 a 20h. s’iniciaran les inscripcions de l’alumnat preferent, és a dir, aquells i aquelles alumnes que ja hagin estat inscrits a cursos anteriors. L’Alumnat nou podrà formalitzar les inscripcions el dia 17 de febrer novament de 10 a 13h. i de 18 a 20h.
Dos nivells de cursos
S’oferten dos cursos, amdós de 45 hores, el de Nivell B3 i l’I3. El curs de Nivell B3 és un curs de nivell bàsic adreçat a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. D’altra banda, el curs de Nivell I3 correspon a un nivell intermedi que s’adreça a persones que dominen en gran part la llengua oral, i tenen per objectiu aprendre a expressar-se per escrit i oralment en varietat estàndard i en diferents registres, de manera prou precisa, fluida i correcta perquè pugui ser comprensible per al receptor i amb un grau de coherència i adequació acceptables.

El cursos es duran a terme a l’antic CAP (c/ Joan XXIII, 30); el de Nivell B3 es farà els dilluns i dimecres de 10 a 11.45h., i el curs de Nivell I3 els dimarts i dijous de 15.15 a 17h.

Més informació a http://cpnl.cat/