3.2.11




El Poliesportiu municipal pavimentarà els vials

Notícies - Esports
03/02/2011
Properament començaran les obres de pavimentació dels vials del Poliesportiu municipal, una demanda dels usuaris de l’equipament sobretot pels problemes d’estancament d’aigua que s’ocasionaven en dies de pluja. L’actuació començarà en breu un cop ja han finalitzat les obres de canalització d’aigües als espais de pas que permetran evacuar la pluja i evitar que es creïn tolls d’aigua. La pavimentació amb formigó allisat afectarà als espais exteriors de pas des de l’entrada al poliesportiu fins al pavelló i els dos laterals de les pistes de tennis.

Reformes als vestidors

A banda de la pavimentació i l’anterior obra de canalització, al Poliesportiu s’hi ha fet nombroses actuacions darrerament. Els vestidors del pavelló han estat reformats amb la col·locació de piques de marbre, miralls i nova aixeteria a més d’una renovació a les dutxes i el sistema d’escalfament d’aigua.


Als vestidors exteriors situats al lateral del camp de futbol de terra s’hi ha fet una nova instal·lació del sistema elèctric per adaptar-lo a la normativa vigent i millorar les mesures de seguretat.

Espais esportius exteriors

Precisament també s’està treballant en aquest camp de futbol amb la renovació de la tanca metàl·lica que el separa de la recentment reformada pista poliesportiva exterior.

Finalment, la rampa d’accés a aquesta pista s’ha adequat amb l’instal·lació d’una barana provinent del pas de vianants elevat sobre el Foix que va enderrocar-se recentment per millorar l'accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda Aquest accés s’ha complementat amb l’instal·lació d’una barana provinent del pas de vianants elevat sobre el Foix que va enderrocar-se recentment.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I EL POBLE QUAN EL PAVIMENTARAN?NO ES MES PRIORITARI LAS VIES PUBLIQUES DE CUBELLES ON CIRCULEN CADA DIA MILERS DE PERSONES I VEHICLES,UN EXEMPLE ES LA VIA PRINCIPAL EL PASSEIG VILANOVA QUE TE ALGUNS FORTS,I SOBRETOT LES URBANITZACIONS,MILLOR NO ACOSTAR-SE

SALUTACIONS

UN CUBELLENC