17.2.11


Fa pocs dies Iniciativa per Catalunya Verds a Cubelles va reafirmar en un sopar a la seva candidata Mònica Miquel com a candidata a l´alcaldia de Cubelles. Ara Mª Lluïsa Romero actual alcaldessa del municipi es la que en un sopar es presentada novament com a cap de lliste per el PSC de Cubelles com a candidata a les eleccions municipals 2011 i per optar de nou a l’alcaldia.
Encara que coneixem ja les candidatures de dones que també son recolzades pels seus grups com Juani Navarrete (PP) i Anna MªMartinez (Entesa) i Rosa Fonoll(CIU)que no tardaran a fer els seus respectius actes de presentació.Es evident que tant unes com les altres disposen de la voluntat de compartir una ben entesa ,o sigui que no espereu esbatussades entre elles i si habilitats per convèncer i cadascuna d´elles molt capaces d´aconseguir que ciutadans i ciutadanes apropar-se a les urnes el 22 de maig .
Divendres 18 de Febrer a les nou de la nit al Club Marítim , una Mª Lluïsa Romero satisfeta de la confiança dels seus per designar i acceptar la seva candidatura ,disposarà del seu moment per explicar els motius que la porten a presentar-se de nou i a la vegada fer una valoració de l’experiència de quatre anys de Govern .Quatre anys de Govern en que potser aquesta capacitat de diàleg per part de Lluïsa Romero ha mostrat en determinats moments sapiger sortejar dificultats ,amb serenitat i fermesa.... Ha plogut i fort !