15.2.11

Obert el termini per presentar obres al concurs literari Víctor Alari
La regidoria de Comunicació, a través de l’emissora municipal Ràdio Cubelles, ha convocat la 15ena edició del Concurs de contes, narració breu i poesia “Víctor Alari”, en record i homenatge de qui fou el primer director del mitjà de comunicació local.
Les bases, que es poden consultar íntegrament fent clic aquí, estableixen que les obres han d’estar escrites en llengua catalana, i s’han de presentar a l’OPIC, abans del 14 de març. Els concursants poden presentar com a màxim una obra per premi i el tema és lliure. Com ja és habitual, els premis s’estableixen per categories: infantil (de 8 a 11 anys), juvenil (12 a 17) i adult (majors de 18 anys).
En quant a les quantitats econòmiques dels premis, tant en la Categoria Infantil com en la juvenil el 1r premi és de 90€, el 2n premi de 60€, i el 3r premi de 30€. Mentre que en la Categoria Adult, el 1r premi és de 200€, el 2n premi de 130€, i el 3r premi de 80€. Els premis de les categories infantils i juvenils estan formats per vals de compra en material escolar als establiments col·laboradors, a excepció dels de categoria adult que seran en metàl·lic.
Pel que fa als premis especials, que enguany es dedica tant en categoria adult com en categoria juvenil als Drets Humans de Cubelles, estan dotats amb 300 i 150 €, respectivament. En la modalitat de poesia, en categoria infantil i juvenil el premi és únic i consisteix en material electrònic valorat en 70 i 100€ respectivament. I en la categoria adulta, hi ha tres premis en metàl·lic, el 1r premi de 200€, el 2n premi de 130€, i el 3r premi de 80€.
A més, aquest any coincidint amb aquesta 15a edició dels premis Víctor Alari, i que l’emissora celebra els seus 30 anys, es publicarà el que serà el quart llibre del Concurs Víctor Alari, i que en aquesta ocasió recollirà les obres premiades en aquests darrers quatre anys. La data de presentació serà el 29 d’abril, coincidint amb l’entrega de premis d’aquesta 15a edició del concurs literari, que organitza l’emissora municipal.