19.4.11

M. Trives/Diari de Cubelles

Oriol Regas deia en una frase molt senzilla i de gran contingut aplicable …¨ Tenir voluntat també cansa ...¨ .Potser la raó d’aquestes paraules en determinats moments de la vida personal i també de la política municipal es un fet evident . Seguir impulsant projectes i propostes per encapçalar alternatives de canvis en un ajuntament en que el rellotge anava rellentit feia anys, ha suposat bona part de la molta feina al dia dia en aquets quatre anys. I no es pot negar els canvis desenvolupats ,alguns mes vistosos que d’altres pro que han suposat d’altres maneres de fer i de treballar per Cubelles dins i fora del Ajuntament.
Tot i eixís un govern amb minoria ,el d’aquet últim any ha demostrat una fortalesa que caldria valorar i no menysprea en absolut la seva gestió, tot el contrari. No han mostrat defallida en cap moment..i vaja moments alguns d´ells!
Com dèiem .. Tenir voluntat també cansa ,pro es necessari continuar treballant en el que es va deixar enllestit o en vies de realització i de projectes al calaix ...esperem que axis sigui ..... qui sigui l´equip que governi en el futur i per Cubelles.

En el ple d´ahir ,els regidors Jordi Coch (RNA), Josep Lluís Comas (ICb), Joan Albet i Lluís Pineda (CiU) van aprofitar els últims minuts per anunciar públicament la seva voluntat de no presentar-se a les properes municipals 2011.Van agrair a ciutadans i ciutadanes a companys de govern en legislatures passades la seva proximitat i el suport.
També Mª LLuisa Romero (PSC)va expressar paraules d’agraïment a ¨ totes les persones que ens han acompanyat” al llarg d’aquests quatre anys, en referència als regidors i regidores que han conformat el plenari municipal. A més, va demanar als futurs representants que segueixin “pensant en la nostra població i els seu veïnat” i va estendre la mà a les persones que no optaran a la reelecció perquè, en la seva funció de “vilatans, ens facin els seus suggeriments, que escoltarem atentament”.