21.4.11

Ni el partit de la Copa del Rei ha fet oblidar que les retallades preocupen i molt! .

A Barcelona pels carrers un bon tou de sanitaris de Bellvitge, Clínic i Hospital del Mar van sortir al carrer,tallant la circulació .. Déu n'hi do !






CONTRA LA RETALLADA
Més de 2.500 sanitaris catalans tornen a sortir al carrer i tallen diverses vies contra els ajustos


Treballadors de vuit hospitals es manifesten contra la reducció del 10% del pressupost sanitari


Més de 2.500 sanitaris han tornat a sortir al carrer davant les portes del seu hospital, on en alguns casos han tallat vies i han provocat desenes de quilòmetres de cues, contra els plans d'ajust que hauran d'aplicar els seus centres per la reducció del 10% del pressupost sanitari.

En una acció de protesta conjunta liderada pels sindicats, especialment CGT i CATAC-CTS, entre les 13 i més enllà de les 14 hores han sortit al carrer treballadors dels hospitals de Clínic, Vall d'Hebron i del Mar de Barcelona, Bellvitge --a l'Hospitalet--, Viladecans, el Joan XXIII, Can Ruti --a Badalona-- i Arnau de Vilanova --de Lleida


Talls a la Gran Via
Prop de 700 sanitaris de Bellvitge han tallat la Gran Via, en els dos sentits de la marxa, durant 20 minuts, i han provocat més de quatre quilòmetres de cua, amb l'objectiu d'evidenciar el "gravíssim" estat en què es trobarà l'hospital amb la reducció pressupostària, que els sanitaris han criticat que ha provocat ja el tancament del segon quiròfan d'urgències.

En aquest centre, han desaparegut vuit zeladors i dos administratives, s'ha limitat la jornada de metges residents en un 40%, es tancaran set unitats d'hospitalització entre el juliol i el setembre, així com cinc quiròfans, ha explicat el delegat de CGT al centre, Manel de los Riscos.


Protestes al Clínic i Vall d'Hebron
200 sanitaris més de l'Hospital Clínic han sortit al carrer contra les retallades al centre, que reduirà el seu pressupost en 24 milions, fet que ha portat els treballadors a tallar el carrer Urgell al seu pas fins a l'avinguda Diagonal --on han portat a terme una seguda--, i després han baixat pel carrer Villarroel, durant hora i mitja.

seguir llegint a www.elperiodico.cat/.../mes-2500-sanitaris-tornen-sortir-carrer-contra-les-retallades-