30.5.11

Diari de Cubelles




Un bon article de David Cercas al dominical del País aquest cap de setmana ,on fa referència dels anomenats diestreti.
Qui son? Expressa que son aquesta classe de tipus que trafiquen amb enigmes, conspiracions i secrets que fan corre de veu a orella. Tot pot servir per desqualificar .
Aquets dies en motiu dels resultats i pactes a Cubelles surten tot tipus de comentaris i acusacions senyalant a dit per justificar determinats pactes no acceptats per la directiu de partits.. No tot ho val. Tenim a distreti a prop i el boca orella a punt. A Cubelles valorem a les persones i coneixem de prop a perfils i no podem caure amb l’engany i a determinades raons de personalismes aferrats.. Declaracions poc afortunades i no demostrables per fonamentar parcel·les que a la llarga queden al descobert .Nomes cal esperar el temps que passa ràpid ... ..De moment respostes per part del grup del PSC mostren la seva disconformitat de trucades, de pressions i de determinades afirmacions que no corresponen a la veritat dels fets per part de dits acusadors .


Potser els objectius inicials dels que es manifesten escampant rumors , son de moment complerts de moment. Ja es veurà. El temps posa al lloc a les persones i als fets. Si es compleixen objectius per aconseguir millores pel poble ,es el que desitgem tots i totes ,sense cap dubte Si tenim ensurts i pocs resultats,els votants hauran de fer una reflexió per les properes i pensar a temps a qui es vota i no caure en determinats paranys triomfalistes. . Resten quatre anys. Temps suficient....