11.5.11


La regidoria d’Esports rep subvenció de la Diputació pel projecte ‘Patis oberts’

Notícies - Esports
10/05/2011
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cubelles ha rebut 2.469 € de la Diputació de Barcelona per tal de posar en marxa el projecte ‘Patis oberts’ a les escoles del municipi. L’objectiu de la proposta és obrir els patis de les escoles a tota la ciutadania, fora de l’horari escolar.

Xavier Grau, regidor d’Esports, ha explicat que el projecte neix amb la voluntat de “complementar l’oferta d’espais d’ús públic que disposa la xarxa d’equipaments esportius del municipi”. Aquests espais, a més d’una finalitat esportiva, tenen voluntat de ser espais educatius, de convivència i de salut. El cost de l’activitat es completarà amb fons municipals.


Esport a l’aire lliure

Quan s’engegui el projecte ‘Patis oberts’, l’oferta esportiva a l’aire lliure del municipi es multiplicarà. A les zones escolars (Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel), cal sumar els parcs públics (La Solana, Parc de Cubelles, Corral d’en Cona i Mas Trader) i els circuits de gimnàstica (Pg. de la Mediterrània, Pobles d’Espanya, Santa Maria i Parc del Prat).