24.2.12

Assemblea de l'AAVV de Santa Maria de Cubelles

Font: Ràdio Cubelles


Es celebra avui a les 8 del vespre al centre social amb la voluntat d'evitar la dissolució de l'entitat
Un grup de veïns han començat a moure fils perquè no desaparegui l'associació de veïns de Santa Maria. Per evitar la dissolució d'aquesta entitat, han convocat una assemblea que se celebrarà aquest dijous a les vuit del vespre al Centre Social per renovar la junta directiva de l'associació. L'entitat veïnal de Santa Maria vol representar davant les institucions a la població que viu entre el carrer dels Castellers, el de Mercè Rodoreda, d'Amadeu Vives, l'avinguda del terme i el carrer de la nostra senyora de la Mercè.
La junta que s'ha fet càrrec de l'associació de veïns de Santa Maria els últims anys, ha decidit dissoldre's. Per la seva banda, per tal que no es perdi l'entitat i la zona es quedi sense una associació que vetlli pels seus interessos, un grup de veïns ha decidit gestionar la convocatòria d'una assemblea. L'objectiu principal de la trobada serà la de renovar la junta directiva de manera que l'associació de veïns de Santa Maria continuï la seva tasca. Una de les persones implicades en aquest procés ha estat Joan Besós.

En cas que no es presenti cap candidatura, Joan Besós ha assegurat que el mateix grup que ha decidit convocar l'assemblea, assumiria la responsabilitat de formar la junta directiva. Segons Joan Besós, les associacions veïnals són necessàries per donar veu a una zona concreta del municipi davant de les administracions.
L'associació de veïns de Santa Maria i una plataforma veïnal del mateix barri van demanar aquesta tardor a través d'un comunicat que es mantingui el parc d'educació vial del parc de Santa Maria i es van mostrar contraris a la reconstrucció de la pista esportiva.

Font: http://www.radiocubelles.com/content/view/1334/1/