9.4.12







foto/Kiko Font/Cubelles 2012



M. Trives/ Diari de Cubelles



Dos dies en que la passejada pel casc antic de Cubelles fos quasi obligada. Una Fira Medieval com l’escenari principal, mentrestant nens i grans gaudien de petits entreteniments.
La pluja de dies anteriors pronosticava un futur incert ,pro el sol solet vine’m a veure,vine’m a veure va funcionar tot el dia i ja se sap que la gent surt al carrer a fer un volt pel poble si la pluja ha escampat.
El Cor l´Espiga aquest dia una vagada mes com tots els anys sortien a cantar les caramelles i els cuplets esperats i gaudits per tothom que omplia la plaça del Ajuntament. Aquest any sobre un entarimat a ple sol es van torrar un pel tots i totes ,pro el bon humor no es va fer esperar i la gresca va propiciar forts aplaudiments per part del públic. Cuplets que no van decebre a ningú i van fer riure ,fins i tot a dalt del balcó de la Vila i punt de mira de tothom. Ja se sap ! No se sap a qui tocará !Després tot ,acabat els cants ,en Cuscó amb la cistelleta va intentar recaptar uns calerons per l’entitat que com totes un pel ajustades de pressupost ... i abans de que la gent optés per fer-se el longuis no va parar ... .
Els temps no donen per masses alegries encara que El Cor L´Espiga desperti empatia a tots els presents.