17.5.12


MANIFEST AMB LES PREGUNTES CONJUNTES DELS GRUPS DE L’OPOSICIÓ ENTESA PER CUBELLES-CIU-PSC, AL PLE DEL 15 DE MAIG

En relació a l’acta del 17 de Gener , en el punt on es fa constar la pregunta de la Sra. Romero a la regidora Sra. Navarrete de si hi ha alguna relació laboral entre el nou Cap de la Policia Local i algun familiar seu, Acta en la que per cert no constava la negativa de la regidora a la pregunta esmentada, que per tres cops ho va negar...!!

Independentment d’això, vostè Sra. Navarrete ho va negar també, tant al Canal Blau com a Ràdio Cubelles, Diari de Vilanova... dient que estava tranquíl•la que la veritat era la seva premissa vital i que en el decurs del temps tothom quedaria el seu lloc. A més a més vostè va fer que el Govern Municipal organitzés una roda de premsa anunciant una querella que avui i un cop passat tres mesos, sabem que encara no s’ha interposat adreçada a defensar la seva honorabilitat, fins el punt de que el sr. Alaman va dir que si el govern no fos transparent i actués tal com denunciava l’oposició, plegaria.

Doncs bé, pot ser que comencin a fer les maletes, perquè no el temps, sinó un familiar directe seu, Sra. Navarrete, tal i com es va insinuar a la roda de premsa, i tal com li va preguntar la Sra. Romero, ha confirmat el que nosaltres varem dir. Que no es altre que aquest familiar seu havia treballat com a company de feina al Vendrell, del nou cap de la policia contractat per vostès.

En una carta personal dirigida a un particular, a través de l’OPIC, admesa per aquesta oficina municipal on només es poden dirigir cartes i instàncies a l’Administració, va ser tramitada i lliurada per la Policia Municipal al seu destinatari, (Val a dir que en aquest cas es va tramitar tan sols en 5 dies).....obviant tota legalitat en matèria de correspondència, protecció de dades, etc; utilitzant amb el consentiment de la Sra. Alcaldessa a fer servir l’Ajuntament com oficina de correus o missatgeria. Podrem a partir d’ara felicitar un aniversari o uns Nadals a un veí que no sabem on viu, presentant un escrit a l’OPIC amb la certesa que l’Ajuntament també li farà arribar i amb tanta celeritat? 

Aquesta carta personal no només l’ha posat en evidència Sra. Navarrete sinó que de retruc també el seu company que va donar la cara per vostè, perquè vostè va negar un fet, que el seu familiar posa de manifest en aquesta carta. I és que havia treballat i coneix el nou cap de policia, el qual curiosament el qualifica amb les mateixes paraules que vostè, de bona persona i excel•lent professional, de tal manera que : o vostè ha mentit sistemàticament en negar en diverses ocasions a través de diversos mitjans de comunicació aquesta realitat pel que hauria de dimitir si tingués una mica de dignitat política, o que vostè no sap ni on ni amb qui treballen els seus familiars més propers, motiu pel que també hauria de dimitir, per què si no sap el hi ha a casa seva, com pot saber el que passa a Cubelles amb prop de 14.000 ciutadans?

Es fa estrany que desprès d’aquests 3 mesos anunciant el Sr. Alaman a diversos mitjans de comunicació que els nostres serveis jurídics ho estaven estudiant, hagi optat finalment per contractar un bufet d’advocats extern, donat que els juristes municipals no hi veuen fonamentació jurídica per la seva interposició, raó per la qual s’ha optat per una contractació jurídica externa motivada per la seva obcecació de continuar denunciant ni que sigui per algú de fora de casa, que els ha dit finalment allò de “que pagant Sant Pere canta “...
Ara el que voldríem es que ens expliquessin a nosaltres i als veïns : Perquè una querella per suposades injuries la qual està tipificada al Codi Penal com a “delicte privat”, es subvenciona amb els diners públics, amb connivència amb l’Alcaldia que li dona suport polític i econòmic per sufragar la despesa que comport la contractació de procurador i advocat extern, amb el decret 173/12. ? Hi ha algun informe signat per algun responsable legal que avali aquest procediment administratiu i aquest dispendi, o es decisió únicament d’Alcaldia i de la Regidora Sra. Navarrete? 

Entesa Per Cubelles

Cubelles 15 de maig 2012