3.12.04

LA SANITAT PÚBLICA A CUBELLES

Han circulat pel FORUM D'ICb en els darrers dies diverses opinions sobre l'atenció mèdica a Cubelles i les deficiències del Centre Mèdic per atendre el creixement constant de la població.
Adjuntem dos links per ampliar la informació:
*Recursos de Salut i Sanitat Pública a Catalunya (web oficial)
*Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública a Catalunya (FAVB)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Només cal preguntar a tots els que es pasen hores al Servei per visitar-se i comprobareu les deficiencies que existeixen,d´espai i de pocs facultatius per la població existent actualment.Perque el Centre Médic ocupa actualment unes dependencies tan minçes existint espai al pis de dalt?Caldria que l´Ajuntament si es el que li correspon decidir-ho,té l´obligació de desalotjar aquest espai i dexar que els usuaris del ambulatori gaudexin d´una bona atenció médica sense esperes a un lloc reduit.

Anònim ha dit...

Disposem d´hores d´espera a un lloc molt massificat .Aixó repercuteix amb l´atenció al ciutada i no diguem a l´estiu a on ja es molt questionable.Que passa? i a l´estiu?

Anònim ha dit...

Cierta es la situación de que el ambulatorio padece una situación parca en espacio y es muy possible que los professionales se queden cortos en atender "debidamente" a la población, ademas otro inconveniente es que se encuentran alejados de el aquellas zonas habitadas fuera del nucleo del pueblo de Cubelles lo que obliga a las personas al deplazamiento y a tener que esperar mas tiempo en la consulta hasta que les toca, y ello te hace perder toda la mañana por los cinco minutos estadisticos de atención medica que recibes.