1.12.04

L'ESPIGÓ S'INCORPORA AL FORUM D'ICb

El nou FORUM d'ICb creat recentment pel VOLUNTARIAT ELECTORAL i DE SUPORT a ICb s'ha consolidat en poques setmanes com a principal punt d'encontre i de debat digital sobre els temes que afecten el desenvolupament futur del municipi. Entre les nombroses altes registrades en els darrers dies per integrar-se al FORUM d'ICb destaca la presència activa, entre d'altres, de mitjans de comunicació comarcal com la publicació gratuïta L'ESPIGÓ, a qui des d'aquí donem la benvinguda i agraïm la sensibilitat mostrada des dels seus inicis amb el grup d'ICb.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que la revista Espigó em mereix tots els respectes, és molt fort que publiqueu qui es registra en el vostre fòrum. No se suposa que ha de ser confidencial? Qualsevol s´atreveix!!!

Anònim ha dit...

Hola:
Crec que s'ha de donar la benvinguda a tothom que s'incorpori al Forum (que al menys permet parlar obertament de temes que ens interessen als cubellencs). A mi em sembla que la confidencialitat dels participants depen de cadascun d'ells, el que no entenc és que pinta un mitjà de comunicació com a tal per aquí al mig. De tota manera, per mi cap problema.
Pere

Anònim ha dit...

No es pot dir que ICB sigui un grup obscur i ple de pors i paranoia en el seu tarannà.

Anònim ha dit...

La noticia de que sale en el diario de Cubelles sobre la etica periodistica me hace llegar a la conclusión siguiente de que: la premsa es una empresa, actua como tal, manipulando un producto tan severo de tratar como es la información y el crear una opinión publica. La empresa que es un periodico esta manejada por los señores que tienen intereses capitalistas, ellos deben estar en buena relación con el poder. Pero hasta que punto me debe inquietar esta relación? y como puedo saber entonces si la información es cierta y no proviene de una orden pactada de antemano?

Anònim ha dit...

Aquest comentari serveix ja que la revista Espigó no s´ha definit propera a Iniciativa per Cubelles mai, tot al contrari i el fet de que us acceptin demostra una capacitat gran de dialeg que potser no es merexeu accepteu aquesta mostra de bona voluntat i demostreu que la publicació com la vostre pot fer un gir cap a una premsa més fidedigna i no partidista.