5.7.05

ICb RECOMANA:

AMNISTIA ET CONVIDA A INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ A VILAFRANCA

Vine el dijous a les 8 de la tarda a la capella de Sant Joan(plaça de la Vila) de Vilafranca davant l'ajuntament i ens trobem per fer una copa de cava i conèixer el treball d'Amnistia amb les dones arreu del món.
Actuarà la coral Laroc darrera els parlaments dels companys d'Amnistia.
EXPOSICIÓ "LA DONA I ELS DRETS HUMANS AL MÓN"
Els i les activistes d'Amnistia Internacional Alt Penedès venim treballant l'àmbit dels drets de les dones durant l'any 2004 i 2005. Enguany hem fet conjuntament amb el col·lectiu Dona una campanya de prevenció i informació de la Violència contra les Dones en l'àmbit familiar. Hem repartit opuscles i informació dels telèfons d'atenció urgent en aquests casos 900900120, entre les clientes de més de quaranta perruqueries de tota la comarca.
Ara girem la mirada a les dones d'altres racons del món, i proposem una visió general a través de l'exposició "Les dones i els Drets Humans al món" produïda pel grup de Dones d'Amnistia Internacional Catalunya.
Estarà a la capella de Sant Joan de Vilafranca del dia 7 al 24 juliol, i l'inaugurarem el dijous dia 7 de juliol a les 8 del vespre amb una petita cantada de la coral Laroc, després dels parlaments.
També conjuntament a aquesta exposició tindrem una visió de la Drets Humans, mitjançant l'exposició " La Declaració Universal dels Drets Humans en 30 imatges", que també instal·larem a la capella de Sant Joan del 7 al 24 de juliol.
El dia 14 de juliol a les 8 del vespre a la mateixa capella de Sant Joan, proposem una xerrada-col·loqui.
La situació de les dones on les discriminacions per condició de néixer dona son més greus: Àfrica i les dones indígenes d'Amèrica Llatina.
Parlaran: Fatou Secka, mediadora cultural i col·laboradora de Metges del Món, vilafranquina d'adopció. Nantzi Nájera, antropòloga mexicana que treballa en comunitats indígenes a la zona d'Oaxaca (Mèxic)