6.9.06

Flash
La CUP de Vilanova porta el Relacions Internacionals del partit d’Evo Morales a la ciutat
Per VD 05/09/2006
Evo Morales amb membres del seu equip de govern.
La CUP Vilanova organitza aquest dijous 7 de setembre a les 20 hores la xerrada “Unitat Popular a Bolívia”, que anirà a càrrec de David Herrada, vicepresident de la comissió de Relacions Internacionals del Parlament de Bolívia i diputat del Movimiento al Socialismo (MAS), el partit d’Evo Morales, que actualment governa Bolívia. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Joan Oliva. El diputat del MAS presentarà la proposta de treball cap a la Unitat Popular que estan aplicant a Bolívia.
www.vilanovadigital.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC i Iniciativa per Catalunya agafeu-vos fort. Ara venen els independents a Vilanova. Tendreu uns quants carrecs de confiança de menys. Visca les CUPs

Anònim ha dit...

Que visquin les CUPS!, però què us ha sembla si Iniciativa per Cubelles fos la CUP del nostre poble? Agafarieu més vots doncs jo crec que el nom que porteu us confon! I, penseu que de cara a les eleccions del 2007 hi hauran 4 o 5 grups independents!

Anònim ha dit...

Ojalá existiera la posibilidad de una CUPS en Cubelles!y no estos partidos locales que ofrecen campañas que no cumplen.

Anònim ha dit...

Bé, un ocellet m'ha dit que alguns membres d'Iniciativa per Cubelles aneu ja a les assemblees de la CUP a Vilanova? Endavant nois!