8.9.06

Penedès.
El Departament d'Educació ja treballa en la construcció de la tercera escola de Cubelles
El govern local vol que el centre funcioni el curs 2008/2009
MÍRIAM DE LAMO. Cubelles
El Departament d'Educació ja preveu la construcció de la tercera escola de Cubelles, que el govern local considera necessària per al curs 2008/2009. La directora general d'Ordenació i Innovació Educativa, Isabel Darder, va visitar ahir el municipi per inaugurar el curs escolar, un acte al qual finalment no va assistir el conseller d'Educació, Joan Manuel del Pozo.

El director de Serveis Territorials d'Educació de les comarques de Barcelona, Camil Fortuny, va assegurar, ahir al matí, que la tercera escola de Cubelles «està prevista, i ja s'hi està treballant». Fortuny va acompanyar la directora d'Ordenació i Innovació Educativa, després que el conseller d'Educació excusés la seva presència al municipi per inaugurar el curs escolar. Tant Fortuny com Darder van reunir-se amb el govern local i l'oposició amb la presència dels mitjans de comunicació, a la sala de plens de l'Ajuntament de Cubelles.
La regidora d'Educació va entregar als responsables del Departament d'Educació les dades de matriculació del pròxim curs escolar. «El curs 2007/2008 ja ens trobarem amb una situació bastant difícil d'absorbir alumnes en educació infantil», va destacar la regidora. González va recordar que Cubelles va estar «quatre anys amb l'escola Charlie Rivel massificada», apuntant a la necessitat que la segona escola (Vora del Mar) no visqui la mateixa situació. Camil Fortuny va reconèixer ahir que el CEIP Vora del Mar «no podria absorbir gaires més alumnes» d'educació infantil, i que per això «s'està planificant» la tercera escola del municipi.
El compromís de la Generalitat és que el nou centre posi en funcionament primer l'educació infantil, i posteriorment la primària, segons la regidora d'Educació. Tot i no disposar de cap termini concret del Departament d'Educació, Pilar González creu que la tercera escola hauria d'obrir el curs 2008/2009. El CEIP es construirà a la zona educativa on actualment està situat l'institut de Cubelles. La regidora d'Educació també va entregar als responsables del departament un pla d'adequació i millora de l'escola Charlie Rivel, per ampliar espais i millorar diverses aules.
www.vilaweb.cat

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Puede que la señora regidora haya cumplido con su trabajo,pero tiene un problema ,sus compañeros de gobierno por su mala gestión o no sé porque razón no han solucionado nada por Cubelles.No se arrime a quienes no debe y su grupo debe distanciarse, pues en parte han cumplido sus objetivos y en el periodo de elecciones todo es válido y van a caer con los demás.

Anònim ha dit...

Què volem d'una regidora que anuncia que vindrà un conseller i la deixa plantada. Mentidera, mentidera.
Que preguntin a les apes lo "contentes" que estan amb una regidora glamurosa... que passa de tot i nomes vol sortir a la voto.
Amiga. perque t'ha deixat plantada el conseller???? Per què passes de les apes i només els hi expliques lo guapa i lo bé que ho fas?? Mentida, mentida!!
Un grup de mares desencantades

Anònim ha dit...

Carai amb les meres desencantades, veig que la anul lacio de una visita per part de un conseller es un tema de estat.Be espero que de veritat siguin unes mares desencantades, desencantades de que avui Cubelles tingui un Institut, de que Cubelles tingui una llarc de infants per acollir casi tots els nens del municipi, que tingui 2 escoles, que estiui apunt un gimnas, en fi que el tema educatiu en aquets ultims tres anys a donat un girr de 360 graus.Carai amb el desencant.Ondia ,be clar ian regidors que si an tingut la sort de tenir una consellera, per ejemple el de gobernacio.Per cert amb el reglament de participicio ciutadana que passa?be suposu com tot el que fa el regidor del area, paper moll, ara enbolicar la troca, es un mestre.Be mares desencantades, espero que algun dia pogue veure al conseller, per cert mira no esta malament

Anònim ha dit...

Felicidades por la regidora de educacion, ha conseguido en poco tiempo lo que ni la Entesa ni CIU fueron capaces de conseguir, el nivel educativo de Cubelles hoy es mejorable como todo, pero es de lo mejor que hay en la comarca.
Felicidades tambien por organizar el inicio del curso escolar, eso significa que cubelles en tres años ha conseguido situarse en el nivel que requeria.
No entiendo esas dichas madres desencantadas, un conseller no hace ni buena ni mala una gestion, hace buena o mala una gestion un trabajo diario a veces sin recompensa, esto es lo que ha mi entender ha hacho la regidora Pilar Gonzalez, I C B debe felicitarse por tener una persona de su valia

Anònim ha dit...

A les mares desencantades...d'uns alumnes encantats!

Passem de bajanades, del glamour, de guapos i lletjos i de comentaris més tipics de la pemsa rosa que no pas d'un espai de comunicació dedicat al'intercanvi d'opinions relacionades amb la política.

Veritat és... que estem contentissims de poder anar al institut del nostre poble, veritat és que el meu germà petit ha començat avui a la guarderia municipal gràcies a l'ampliació,veritat és que hi ha dos escoles de primària, veritat és que ja és comença a planificar una tercera escola!

De totes maneres aquestes mares tant desencantades per no veure el conseller... que no pateixín! que remenin una mica per les pàgines web oficials de la Generalitat, i allà podran veure fotos del conseller, enviar-li un e-mail, veure els propers actes on estarà present...i si segueixen tant interessades... que formin un club de fans! ja veieu que el vostre desencant té fàcil sol·lució!

Els alumnes encantats aprofitem per felicitar la regidora! que continui igual de guapa i glamurosa i sobretot fent la feina ben feta!

Alumnes encantats del I.E.S Cubelles.

Anònim ha dit...

Tothom té el dret d´opinar es cert ,encara que acceptar crítique forma part d´euna educació democrática sempre que sigui amb un punt correcte.Cel-lebrem que Iniciativa per Cubelles publiqui a la seva página comentaris no favorables a la seva Regidora de Educació demostran un talent demócratic que cal resenyar. Heu fet una bona feina i aportat a Cubelles diners i canvis que n´han fet cap grup dins la resta de Govern, que només han cedit patrimoni del poble a un russsos amb un projecte tipus discoteca en el seu moment i que estem pagant i amb uns presupostos en que els diners dels ciutadans n´han produit projectes per Cubelles.Aquí teniu ,brossa amb merda ,carres idem i pocs beneficis al ciutadá. Bé per Iniciativa per Cubelles ,ha demostrat que fa feina ,no sempre al gust de totho,es cert pero trebatlle.

Anònim ha dit...

.......¡¡¡¡Y los accesos al Instituto!!!!!!!!!!!!!!!

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Para cuando!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ja, ja, ja