27.9.06

L'electoralisme és dels altres
Passa-ho!
Iu Forn
S'acosten eleccions i obre les portes el tradicional mercat del vot. Que bonic veure els partits competint a veure qui aconsegueix que combreguem amb les seves rodes de molí i no amb les dels partits rivals. I la primera gran oferta és ni més ni menys que... els peatges!

Hola, som els senyors sociates i venim a dir-li que el rescat dels peatges es farà gràcies a nosaltres. Fa moooolt de temps que ho demanàvem i si ho aconseguim precisament ara, un mes abans de les eleccions, i no durant els tres anys en què hem governat és gràcies a l'Estatut que va impulsar amb mà ferma el nostre gran líder José Montilla. Vaaaaa, que si ens compra el rescat dels peatges li regalem un bolígraf d'en Maragall, que els tenim de superoferta perquè no sabem què fer-ne... no dels bolis sinó d'en Maragall.

Hola, som els senyors convergents i venim a dir-li que el rescat dels peatges es farà gràcies a nosaltres. Fa moooolt de temps que ho demanàvem i si ho aconseguim precisament ara, un mes abans de les eleccions, i no durant els 23 anys que vam governar és gràcies a l'Estatut negociat entre el nostre gran líder Artur Mas i en Zapatero, el xicot aquell que pertany a un partit que vol fer electoralisme amb aquest tema, no com nosaltres.

Hola, som els senyors Esquerra i venim a dir-li que el rescat dels peatges es farà gràcies a nosaltres. Fa vuit anys que ho demanàvem, no com altres que ara a última hora s'apunten per electoralisme un èxit que és només nostre i nostre i nostre. Recordi, Es-que-rra.

Hola, som els senyors PP i venim a dir-li que el rescat dels peatges es farà gràcies a nosaltres. ¿O és que no recorda que va ser durant el regnat de José Maria Aznar I el Catòlic quan va començar a desbloquejar-se el tema?

Hola, som els senyors (i senyores) Iniciativa i us prometem que si ens voteu, per fi els peatges tindran gust de peatge... o eren els tomàquets?
www.avui.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenisimo!!!!!