3.10.06

DIA A DIA
Xavier Grau i Roig
regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

EL CANVI NO PERJUDICA LA SALUT
La visió que una persona o una organització pot tenir sobre el canvi, sobre la transformació, oscila entre la por al percebre una amenaça o l'esperança al captar una oportunitat. Cubelles, com a municipi en ràpida transformació, afrontarà canvis estructurals determinants en els propers anys i cal que els enfoquem com a una riquesa d'opcions, d'oportunitats i nous reptes com potser mai a la història hem viscut. No només la Casa Gran, l'Ajuntament, afronta nous reptes i nous canvis. Les entitats, les associacions, els col.lectius ciutadans també estan inmerses en aquesta nova aposta pel futur de la comunitat. Des d'una institució propera com és l'Ajuntament cal seguir apostant per transformacions que potser ara semblen petites o poc importants però que en un futur no molt llunyà percebrem com a imprescindibles i, el que és més important, irreversibles i sense camí enrera perque el canvi -el bon canvi- no perjudica la salut ni de les persones ni de les organitzacions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que Cubelles está cambiando es un hecho. Ahora hay muchos más habitantes que hace unos años. Pero, ¿se han dado cuenta Uds. Srs. Gobernantes? Porque parece que no se dan cuenta que Cubelles necesita un giro de 180º. Lo primero que sus políticos se dediquen, en cuerpo y alma, al municipio, nada de dequización parcial, que "así nos luce el pelo". Hacen falta buenos gestores, da igual del partdo que sean, lo importante es que sepan atender las demandas de éste pueblo.

Anònim ha dit...

A ver si es verdad y cuentan un poquito con las asociaciones, que nos tienen olvidadae y desatendidas.

Anònim ha dit...

Si es cierto el municipio cambia muy rapido, casa tanto como el tiempo que el Sr Grau ha tardado en aprobar un reglamento de participacion