20.1.07

DIA A DIA
Xavier Grau
Regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

ARA ÉS L'HORA
Ara és l'hora, i es fa necessària, de manera determinant, la implicació ciutadana, veí a veïna, per fer front a diversos projectes importants que afectaran de manera determinant la fesonomia i el futur de Cubelles. En cito només tres de rotunds: la construcció d'una nova central Tèrmica; l'anomenat "Projecte dels Russos" i la millora de les comunicacions entra la Mota de Sant Pere, el Clot del Bassó i les Salines amb el conjunt del municipi. Estic conveçut que és urgent, vital i necessària la implicació i la particupació ciutadana que maldem per promoure des de l'Ajuntament i que ha de comptar amb la complicitat i el compromís de tots els partits partits polítics i el conjunt d'entitats ciutadanes. No podem delegar la ressolució d'aquestes tres qüestions (i de moltes altres) en ningú. Com a ciutadans, com a veïns, com a residents temporals, i fins i tot com a visitants puntuals, cal aconseguir que se senti la veu de totes i cadascuna de les sensibilitats ciutadanes sobre aquests importants projectes. No podem restar indiferents, ni absents com a veïns. Tampoc podem, els representants municipals ni les formacions polítiques, segrestar el debat ciutadà. Disposem d'un Reglament de Participació Ciutadana per primera vegada a la història, comptem amb una nova Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC), gaudim d'uns mitjans de comunicació municipals oberts a la pluralitat i som una comunitat madura que ha de comprometre's sòlidament amb el disseny del seu propi futur. Estic segur que podem, i que ho farem. 17.-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece muy bien el artículo...pero... ¿es cierto que se va a escuchar ahora a las Asociaciones? Lo digo porque en la Asociación, a la que pertenezco, no se nos ha hecho ni puñ......, caso en todo el año 2.006. ¿Nos van a escuchar ahora?
AV MOTA DE SANT PERE, CLOT DEL BASSO Y LES ASLINES

Anònim ha dit...

Felictats Xavier per l'article. Penso que és la teva linia la que cal seguir. Més unitat i més interés pel poble tal i com defensa ICb de manera casi única.
J.U.

Anònim ha dit...

Pienso lo mismo que el anteior.
Carmen
Las Salinas

Anònim ha dit...

Aprofitem per felicitar a Grau i comencem a pensar amb el cap i no amb orelles baixes escoltant les carallades de alguns.