18.1.07

Es demana la creació de nou de la comissió per la Tèrmica.
Els grups d'ICb i CiU demanen que es torni a crear per estudiar la nova proposta.

El grup muncipal d'ICb ha demanat formalment la creació d’una nova comissió de seguiment sobre la Central Tèrmica de Cubelles, després que Fecsa Endesa fes la petició de substituir l’actual per una de cicle combinat. La comissió estaria integrada per tots els grups municipals, com la que ja es va formar al 2004 i que es va acabar dissolent per falta d'activitat un any després.

El regidor d'ICb, Xavier Grau, ha explicat que "ja ha exposat en el govern aquesta proposta" i ha destacat que "ara s’ha d’aprofitar aquesta voluntat de consensuar un tema tan important com aquest, i com ja han manifestat alguns representants municipals".

El regidor de CiU, Joan Albet, va aprofitar el torn de precs i preguntes de la passada sessió plenària per demanar "la creació novament de la comissió, per seguir i treballar la nova proposta feta per l’empresa elèctrica”, ja que segons Albet, "aquesta presenta alguna incoherència, com la potència que demana Fecsa-Endesa".

La Central Tèrmica torna a les primeres planes informatives després que l’any 2004 l’empresa demanés la construcció d’una central de 800 MW. Un fet que va ser rebutjat per gairebé tots els representats socials i polítics i que va fer crear la primera comissió, que es va dissoldre sense èxit.
Ràdio Cubelles Dimecres, 17-01-2007
www.cubelles.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé que es creu una nova Comissió de seguiment de la Tèrmica.

Anònim ha dit...

Una vegada signat el sí a Entesa, perquè serveix ara la Comissió?