10.2.07

ICb A L'AJUNTAMENT DE CUBELLES

INFORMACIÓ MUNICIPAL
REGIDORIA EDUCACIÓ I JOVENTUT
Regidora Pilar González

Grup municipal ICb (Iniciativa per Cubelles)
La regidoria d'Ensenyament té la funció de garantir el manteniment i la millora de l'ensenyament públic de Cubelles. En aquest sentit, a més de tenir cura de les actuals instal·lacions educatives que té el municipi, la regidoria s'ocupa dels projectes de futur, és a dir de la planificació de les futures necessitats del municipi de Cubelles i dels seus ciutadans i ciutadanes, com poden ser la construcció d'una nova llar d'infants -ja projectada-, l'institut d'ensenyament secundari -aprovat per la Generalitat de Catalunya i pendent de l'elaboració del projecte executiu- i la planificació de la futura escola de primària, que actualment és una necessitat a mig termini.
Totes aquestes activitats es resumeixen en les següents atribucions:
a) Planificació escolar. b) Inventari i conservació d'edificis escolars. c) Participació en el sistema educatiu. d) Establiment de convenis en matèria d'ensenyament, sempre que estiguin previstos pressupostàriament. e) Alfabetització d'adults. f) Ensenyaments especials. g) Cooperació en la construcció de centres docents.
En matèria de Joventut, la regidoria s’ocupa de la organització d’activitats dirigides a aquest sector de la població, a la promoció d’entitats juvenils i centres de joventut. Així mateix, l’Oficina de Joventut s’encarrega de la gestió dels objectors de consciència, que desenvolupen activitats de caire de suport en activitats culturals i socials.
més informació a www.cubelles.org

6 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Y los accesos decentes al instituto para cuando señora regidora?

Anònim ha dit...

De acuerdo con el comentario anterior.
¿Qué problemas existen para que no se haga un tramo de apenas 50 metros de acera? ¿Por qué no hay alumbrado en ese trayecto?

Anònim ha dit...

Señores, están pidiendo accesos directos en el Instituto.
Que yo sepa hay un puente "precioso", que pueden pasar pero que muy bien los niños,las personas y un etc.etc.
No me explico que estais pidiendo,hay cosas que no se entienden.
Hablar del pueblo lo mal que está y sus alrededores, pero pedir tantas cosas para el Instituto, me parece que os estais pasando.
Pedro.

Anònim ha dit...

Vamos a ver Sr. Pedro. Que hay un cruce en el puente, lo sabemos. Pero a ver si nos enteramos, se está pidiendo que se haga el acerado de la calle 11 de Setembre, que son apenas 50 metros, y que pongan unas farolas, nada más. No creo que ésto sea pasarse, esto es algo que se debería haber hecho, cuando se construyó el Instituto.

Anònim ha dit...

eXACTO. ¿Saben cuantos niños van a este instituto? ¿Es esto la Ciudad educadora? Nada de nada. Menos discursos, menos fotos y más trabajo en serio en el Ayuntamiento.
L. M.

Anònim ha dit...

S'han fet instàncies des de l'Associació de Veïns, des del Ampa de l'IES Cubelles i la resposta ha estat sempre la mateixa... "mutis", que és algo així, com... que demanin! que nosaltres a lo nostre, quina vergoña!!