21.2.07

Medi Ambient

La constitució de la Comissió de la Tèrmica es posposa
fins al proper ple .Es va fer valor l’acord entre tots els grups polítics de fer primer el reglament de la comissió abans de crear-la.

El ple de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar, amb la única abstenció del regidor Xavier Grau (ICb), deixar sobre la mesa la moció presentada per ICb de constituir una Comissió d’Informació i Treball sobre la Construcció d’una Nova Central Tèrmica.
Josep Marcillas, Alcalde de Cubelles, va recordar que “el passat 6 de febrer es va fer una reunió amb tots els regidors, a excepció dels regidors d’ICb que van excusar la seva assistència, i es va parlar de la necessitat de constituir la comissió, però es va arribar a l’acord de fer-ho un cop es consensués un document en què es regulés el seu funcionament”.
Per aquest motiu, els grups de CiU, ICV i PSC van proposar a ICb deixar la moció sobre la mesa “fins que la comissió de regidors que es va crear per estudiar el reglament de la Comissió de la Tèrmica no arribi a un acord, amb el compromís que ho faci abans del proper ple”.
Joan Albet (CiU) va llençar una crítica per la publicació, en el darrer número de l’Ajuntament Informa, d’un article que anuncia la propera constitució de la Comissió. “Sembla que hi ha diversitat d’opinions, perquè el dia sis va haver reunió en la que es va arribar a un consens per reobrir-la de forma seriosa, sense partidisme ni interessos polítics”, va denunciar el regidor de la federació nacionalista. Albet va reclamar “unitat” perquè el procés contra la Central Tèrmica, “que no volem ni govern ni oposició”, arribi a un bon fi.

Departament de Comunicació
Dimecres, 21-02-2007

www.cubelles.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja podeu anar dient si després al ple us ho passeu pel forro i deixeu la gent penjada. ¿Ens hem de creure ara la campanya de cartells contra la termica? ¿Son només un acte electoralista? ¿Qué significa l'abstenció del Xavier Grau? ¿Que és l'únic que no acota el cap davant la termica?
Ens heu enganyat i, el que és pitjor, ens enganyareu encara més.
Un veí de la Mota

Anònim ha dit...

yo te contestare que significa la abstencion del señorito grau, crear confusion, solo eso, la tecnica del señorito grau es crear confusion a cualquier precio a costa de lo que haga falta, a el le importa un comino la termica el caso es como siempre menear la perdiz.Vaya lo mismo que esta haciendo en la policia municipal

Anònim ha dit...

Vaig llegir la petició de Iniciativa i em va semblar molt correcte,aquí el únic que manté l´esperit de Iniciativa sembla ser en Grau ila Pilar s´ha mengat amb patates i fent costat a la resta de la taula de ple de Cubelles i no entenc el perque?
J.J

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.